Carmen Iohannis, foarte elegantă în prima seară a Festivalului George Enescu

31 august, 2015
carmen iohannis rochie matase andreea tincu jpg jpeg

Apariţia Primei Doamne, la braţul Preşedintelui României, a impresionat audienţa prezentă la deschiderea celui mai important eveniment de muzică clasică de la noi.

Klaus şi Carmen Iohannis au fost printre primii invitaţi de seamă ai festivalului George Enescu, care a debutat duminică seara.

Dacă până acum am văzut-o purtând mai mult ţinute midi, Carmen Iohannis a ales, pentru evenimentul de seară, o rochie lungă, vaporoasă, din mătase, care îi lăsa la vedere doar braţele.

image

Creaţia îi aparţine Andreei Tincu, cel mai nou designer la care a apelat Prima Doamnă şi care a creat, deja, a treia ţinută pentru aceasta.

image image

Tot în Austria, Prima Doamnă a purtat o rochie roşie din mătase la Festivalul de muzică Salzburg.

Culoarea turcoaz şi accesoriile aurii au dat un plus de eleganţă acestui outfit ce amintesc de o altă ţinută a sa, aleasă tot pentru un eveniment muzical, în Austria.

image image image

De altfel, prezenţa cuplului prezidenţial a dat un plus de greutate acestui eveniment, care a intrat în tradiţia Bucureştiului de 22 de ediţii încoace. Anul acesta, peste 2.500 de artişti străini, dintre care patru orchestre din elita mondială a muzicii clasice, şi 500 de artişti români se reunesc la Bucureşti în cadrul renumitului Festival Internaţional "George Enescu", unul dintre cele mai prestigioase evenimente de acest gen din Europa.

În deschiderea celei de-a XXII-a ediţii, Orchestra Română de Tineret, având ca dirijor pe estonianul Kristjan Jarvi, a interpretat “Rapsodia Română Nr. 1” de George Enescu, iar violonista americană Sarah Chang a interpretat Concertul Nr.2 pentru Vioară de Jean Sibelius, chiar în anul în care se aniversează 150 de ani de la naşterea compozitorului finlandez.

Organizatorii festivalului se aşteaptă ca la ediţia din acest an să vină peste 120.000 de spectatori, dintre aceştia foarte mulţi venind din străinătate. Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png