Carmen Iohannis uimeşte din nou Parisul, într-o ţinută "văratică"

27 noiembrie, 2018
1 carmen iohannis la paris 2018 3 jpg jpeg

Prima Doamnă l-a însoţit pe preşedinte în vizita oficială din Franţa, unde sunt oaspeţii cuplului Macron. Iată ce ţinută a ales pentru această întâlnire.

Carmen şi Klaus Iohannis au răspuns pozitiv invitaţiei lui Brigitte şi Emmanuel Macron de-a le fi oaspeţi de onoare la Palatul Elysee. Vizita cuplului prezidenţial român vine la puţin timp după prezenţa lor la Ziua Armistiţiului, când zeci de oficiali şi lideri de stat s-au întâlnit la Paris.

image

Şi de această dată, Prima Doamnă a optat pentru o creaţie Andreea Tincu, mânecile transparente ale rochiei cloş din brocart alb fiind un detaliu-semnătură al noii sale colecţii. Dar, dacă data trecută i-am admirat ţinuta de seară, cu aceleaşi mânecuţe din tul, de această dată rochia aleasă pentru întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii române din Franţa, desfăşurată la Ambasada României din Paris, pare prea "văratică" în contextul dat, mai ales în combinaţie cu pantofii şi clutch-ul roz pal.

image

Astăzi, în schimb, la inaugurarea aşa-numitului sezon cultural Franţa - România, la Catedrala St. Louis des Invalides, Prima Doamnă a optat pentru o rochie cu decolteu în V şi mânecă trei sferturi, cambrată pe talie, într-o nuanţă elegantă de albastru regal (similară celei a cravatei preşedintelui), mult mai potrivită pentru eveniment - deşi şi aceasta avea mânecile cu şliţ pe mijloc. (vezi galeria foto)

image


Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg