Carmen Iohannis – un nou stil vestimentar în vizita din Statele Unite FOTO

4 aprilie, 2016
Scandal+fără+precedent:+Carmen+Iohannis,+dată+afară+din+Muzeul+Holocaustului+pentru+ținută+indecentă! 47023 jpeg

Jeanşii şi mocasini au fost alegerea Primei Doamne pentru întâlnirea de la aeroport cu oficialii americani.

image

După vizitele oficiale din Israel şi Turcia, preşedintele României a fost aşteptat la Washington, la Summitul Securităţii Nucleare. O întîlnire la nivel înalt a ţărilor aliate SUA, în cadrul căreia Klaus Iohannis a reafirmat angajamentul ţării noastre privind gestionarea şi manipularea materialelor nucleare, dar şi pentru combaterea traficului ilicit cu astfel de materiale şi mai ales a terorismului nuclear.

El a fost însoţit în deplasarea sa de soţia lui, Carmen Iohannis, care însă n-a fost prezentă decât la întâlnirea cu comunitatea românească din Washington.

Astfel, garderoba Primei Doamne a fost lipsită de acel glamour al întâlnirilor oficiale, iar pentru călătorie a renunţat la fustă pentru o ţinută mult mai lejeră.

image

Astfel, la sosirea pe aeroportul din Washington, Carmen Iohannis a fost îmbrăcată cu pantaloni de culoare roz pudrat, sacou în aceeaşi nuanţă şi o pereche de pantofi în acelaşi ton. Geanta a fost şi ea, evident, tot roz.

O ţinută pe care Iulia Albu a trecut-o imediat pe lista eşecurilor vestimentare ale soţiei preşedintelui:

„O Primă Doamnă nu ar trebui să poarte niciodată jeanşi, decât, fireşte, atunci când evenimentul la care participă impune o prezenţă modestă, casual, cum ar fi de exemplu faptul că ar poza pentru o campanie umanitară alături de copii şi de alte femei îmbrăcate, de asemenea, în jeanşi. Combinaţia sacou-jeans este abominabilă în acest caz, mai ales în contextul acelor mocasini. Un mare minus este de asemenea absenţa curelei la pantaloni! Alegerea unui pantalon lejer, în aceeaşi nuanţă cu sacoul, şi a unor balerini sau a unui pantof cu toc mic, gros, ar fi schimbat total datele problemei. O Primă Doamnă nu ar trebui să poarte niciodată mocasini, decât eventual atunci când este în iarbă sau la ţară”.

Aprilie 2016.

Cu toate acestea, Carmen Iohannis pare încântată de acest gen de vestimentaţie, ţinând cont că şi în cadrul vizitei oficale în SUA din septembrie 2015, a avut o ţinută aproximativ la fel. Pantalonii în acelaşi ton şi geaca roz par a fi în topul preferinţelor sale.

New York, septembrie 2015.

Pentru recepţia la care au fost invitaţi membri ai comunităţii româneşti din Washington, Prima Doamnă a ales o rochie mov din catifea, semnată Eli Lăslean, care a avut, în opinia Iuliei Albu, şi puncte bune, dar şi slabe:

Întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Washington.

„Mă bucur că, în sfârşit, am scăpat de obsesia arătatului genunchiului cu orice preţ. Acest croi de rochie funcţionează doar în situaţia existenţei unei centuri (o bucată de material ce îmbină bustul cu fusta) fine, iar manşeta de asemenea trebuie gândită pentru o ţinută de seară, nu una sport. Nu îmi dau seama ce are în piept, o broşă sau o scamă (?), cert este că Prima Doamnă are nevoie să acorde o mai multă importanţă accesoriilor, recomandat fiind să poarte broşe de dimensiuni intermediare, niciodată mici. Geanta este un accesoriu inutil, care nu are ce căuta în această poveste, ea putând fi lăsată, măcar pentru realizarea fotografiilor, în grija unui SPP-ist. Apariţia este departe de a fi una reuşită, însă, cu siguranţă, nu este cea mai slabă ţinută afişată până acum de Carmen Iohannis“.

O ţinută mult mai bine aleasă, din punctul de vedere al fashion editorului de la WowBiz, a fost compleul de zi, creat tot de Eli Lăslean şi purtat pentru o vizita la Capitoliu.

image

„Ţinuta este una formală, potrivită oarecum unei întâlniri oficiale în timpul zilei. Însă din nou acea îmbinare monstruoasă între bust şi şold. O piesă vestimentară neterminată este ultimul lucru de care are nevoie o Primă Doamnă. Cromatic, este o alegere inspirată, iar alegerea decolteului este una fericită ca şi cea a încălţămintei cu toc jos“.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg