Carmen Negoiţă, despre cum să fii şic în stilul anilor ’70

25 martie, 2016
Carmen Negoita jpeg

Chiar dacă aparţin altei epoci, hainele retro sunt mereu stylish şi dau o notă de distrincţie femeii care le poartă.

Un stil nemuritor.

Stilul anilor ’70 a revenit puternic în tendinţe. Pentru a-l adopta, nu este obligatoriu să apelăm la garderoba mamei sau a bunicii, întrucât brandurile fashion au introdus în noile colecţii articole vestimentare şi accesorii specifice acelei perioade.

Carmen Negoiţă este fan al genului şi, pentru că şi-a dorit un look aparte, a optat pentru un mix specific anilor ’70, care au scos-o din anonimat la Milan Fashion Week.

Carmen Negoiţă a făcut senzaţie la Săptămâna Modei de la Milano.

Pentru a avea şi tu un look senzaţional, fashion bloggerul îţi spune ce piese vestimentare şi accesorii să alegi pentru a construi un astfel de outfit wow.

image

„Vibe-ul anilor ’70 a revenit în forţă. Evident că vorbim despre pantaloni evazaţi, broderii, franjuri şi piele întoarsă. Trebuie notat faptul că designerii s-au concentrat mai mult pe stilul rock şi boho, în detrimentul celui disco. Ne putem inspira din ţinutele personajelor iconice: Ali Macgraw, Jane Birkin, Bianca Jagger, Michelle Pfeifer, Peggy Lipton sau Jacqueline Bisset“, spune Carmen Negoiţă.

image

„Eu am adoptat o ţinută care marchează o oarecare sobrietate. Cu toate acestea, nu am uitat să adaug şi nişte elemente funny: vesta accesorizată cu blană în culori puternice şi cămaşa masculină. Evident, pantofii cu platformă din lemn şi pantalonii evazaţi sunt elemente obligatorii pentru un look autentic“, explică ea.

„Puteţi experimenta stilul boho prin rochii maxi sau mini, grafisme virbrante, broderii şi franjuri“, mai spune Carmen Negoiţă.

image


Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg