Casual versus elegant. Fashion stil de prinţese la aniversarea Regilor Norvegiei

11 mai, 2017
FotorCreated jpeg

Ieri a avut loc o adev─ârat─â parad─â a capetelor ├«ncoronate, care s-au str├óns laolalt─â pentru a s─ârb─âtori onomastica cuplului regal norvegian.  Regele Harald ┼či Regina Sonja au ├«mplinit 80 de ani anul acesta, a┼ča c─â s-au s─ârb─âtorit ├«mpreun─â pe 9 mai.

image

La un asemenea eveniment nu puteau lipsi oaspe┼úii de seam─â, cu s├ónge albastru, din c├óteva familii regale importante. A fost ┼či un regal de fashion, c─âci reginele ┼či prin┼úesele s-au preg─âtit ca la carte pentru a ar─âta impecabil la acest eveniment. A fost ┼či o desf─â┼čurare ├«n for┼ú─â de mici ├«nt├ólniri, sosirea invita┼úilor ┼či pr├ónzul de pe yahtul regal, ie┼čirea la balcon a capetelor ├«ncoronate pentru a saluta mul┼úimea, culminate cu banchetul care a avut loc seara t├órziu. Printre fe┼úele regale care au participat la ziua de na┼čtere a suveranilor norvegieni s-au num─ârat Prin┼úesa Victoria a Suediei ┼či so┼úul ei, Prin┼úul Philip al Suediei ┼či so┼úia sa, Sofia, Prin┼úul Haakon ┼či Prin┼úesa Mette-Marit ai Norvegiei, Prin┼úul Frederik ┼či Prin┼úesa Mary ai Danemarcei.

Regele Philippe ┼či Regina Mathilde ai Belgiei.

Regina Mathilde a Belgiei a ales s─â fie elegant─â chiar ┼či la pr├ónz, ├«mbr─âc├ónd un costum cu pantaloni gri ┼či sacou roz, asortat cu pantofi stiletto de aceea┼či culoare, un palton alb ┼či o e┼čarf─â prim─âv─âratic─â. So┼úul s─âu a optat pentru un palton crem ┼či c─âma┼č─â roz pal, accesorizat─â cu o cravat─â colorat─â.

C├ót despre vestimenta┼úia capetelor regale ale Suediei, de┼či este ├«ns─ârcinat─â pentru a doua oar─â, Prin┼úesa Sofia a Suediei a fost cea care a str─âlucit cel mai mult, at├ót la pr├ónzul organizat pe yaht, c├ót ┼či la petrecerea de asear─â. ┼×i ┼úinutele alese de ea au fost cu adev─ârat demne de o prin┼úes─â.

image

├Ämbr─âcat─â ├«ntr-un costum gri foarte elegant, Sofia a mers la bra┼úul so┼úului s─âu pentru a s─ârb─âtori al─âturi de alte regalit─â┼úi ale Europei. Pentru cina de la Opera Norvegian─â, prin┼úesa a ales s─â poarte o rochie deosebit de frumoas─â, alb─â, cu volane ┼či broderie, o crea┼úie Alexis.

Prin┼úul Carl Philip al Suediei ┼či Prin┼úesa Sofia au fost cei mai elegan┼úi de la banchet.

Nici Prin┼úesa Victoria a Suediei nu a fost mai prejos. Ea ┼či so┼úul s─âu, Prin┼úul Daniel au ales s─â poarte ┼úinute casual pentru pr├ónzul de pe yaht, mo┼čtenitoarea tronului Suediei opt├ónd pentru pantaloni ┼či bluz─â alb imaculat, un palton foarte modern de un roz pal ┼či pantofi sport.

Victoria, Prin┼úesa mo┼čtenitoare a Suediei ┼či so┼úul s─âu au ales s─â ├«mbrace ┼úinute smart casual.

Seara, vestimenta┼úia a fost schimbat─â ├«n favoarea unor ┼úinute elegante. Prin┼úesa Victoria a ├«mbr─âcat o rochie p├ón─â la glezn─â despicat─â pe picior, cu imprimeu floral, accesoriz├ónd-o cu o pereche de cercei lungi, pre┼úio┼či.

Victoria ┼či so┼úul s─âu au fost ┼či ei foarte elegan┼úi.

C├ót despre Regina Silvia a Suediei, aceasta a ales s─â fie ceva mai ├«mbr─âcat─â, ├«n nuan┼úe ├«nchise, singura pat─â de culoare fiind reprezentat─â de basmaua de pe cap.

Regina Silvia ┼či Regele Carl Gustaf ai Suediei au sosit la ziua monarhilor norvegieni.

La banchetul de asear─â, Regina Silvia a mers tot pe culori ├«nchise, de data aceasta o ┼úinut─â electrizant─â, o rochie lung─â cu reflexe argintii ┼či  o cap─â de blan─â neagr─â.

Rochia siren─â cu reflexe argintii a fost o alegere inspirat─â.

Prin┼úul Nikolao al Greciei ┼či Prin┼úesa Tatiana au participat ┼či ei la aniversarea regilor, ├«mbr─âca┼úi ├«n ┼úinute casual foarte moderne.

Prinţesa Marie-Chantal a Greciei a sosit îmrbăcată într-o ţinută de inspiraţie marinărească.

A purtat  o pereche de pantaloni evaza┼úi, cu talie ├«nalt─â ┼či un tricou ├«n dungi alb cu bleumarin, peste care a a┼čezat o e┼čarf─â voluminoas─â ┼či un sacou casual.

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei a ales să nu poarte pantofi cu toc.

 A ├«mbr─âcat o pereche de pantaloni office gri, un palton crem ┼či botine joase cu ┼úinte.

Foto: Hepta, Getty, Facebook Crown Princess Victoria of Sweden.