Cât de cool erau vedetele din serialele anilor 90! De la Kelly Kapowski la Monica Geller sau Charlie Sheen

3 aprilie, 2020
8 kelly jpg jpeg

Serialele din acel deceniu ne-au făcut copilăria şi adolescenţa mai frumoasă.

Şi continuă să o facă şi acum, când multe dintre ele sunt reluate de canalele de streaming. Noi vă invităm să vă amintiţi de cele mai populare personaje din aceste show-uri şi de stilul lor personal, copiat, atunci de numeroşi fani din întreaga lume.

Kelly Kapowski era tipa mişto şi populară din serialul Salvaţi de clopoţel, iar actriţa care a interpretat-o, Tiffani Thiessen, afişa un stil cât se poate de cool pentru acea perioadă.

1 kelly jpg jpeg

În serialul Beverly Hills, 90210, Kelly şi Donna aka Jennie Garth şi Tori Spelling ne dădeau adevărate lecţii de modă. Rochiile înflorate combinate cu bocanci de acolo au plecat.

2 kelly si donna jpg jpeg

În alt serial care a făcut ravagii în acea perioadă, Melrose Place, am avut de-a face cu un stil matur. Seducătoarea Amanda Woodward, interpretată de Heather Locklear, ne arăta cum să te îmbraci sexy la birou.

3 amanda jpg jpeg

La începutul anilor 90, dacă erai fan hip-hop şi voiai să te îmbraci cool, luai lecţii de la el, Will Smith, starul serialului Prinţul din Bel Air.

4 will smith jpg jpeg

Serialul cu şi despre modă şi sex a debutat în anul 1998, iar Sarah Jessica Parker era tipa de urmărit în materie de stil. Totul despre sex a fost, de fapt, o continuă paradă a modei.

5 sarah jpg jpeg

Fanele serialului Friends le copiau fie pe Rachel, fie pe Monica. Noi am ales s-o dăm ca exemplu pe a doua în lista fashionistelor din distribuţie, interpretată de actriţa Courteney Cox.

6 monica jpg jpeg

În serialul Doi băbaţi şi jumătate era vorba şi despre cămăşile de bowling adoptate de personajul principal, Charlie Harper, interpretat de Charlie Sheen.

7 charlie sheen jpg jpeg

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg