Cât de cool s-a îmbrăcat Catrinel Menghia la un eveniment recent!

2 iulie, 2015
catrinel menghia hepta 2078586 jpeg

Nu e mai e niciun secret pentru nimeni că românca noastră este mândra posesoare a unei siluete de invidiat. Majoritatea ţinutelor pe care mizează sunt extrem de sexy, iar cea mai recentă rochie purtată de aceasta îi scoate în evidenţă

Nu e mai e niciun secret pentru nimeni că românca noastră este mândra posesoare a unei siluete de invidiat. Majoritatea ţinutelor pe care mizează sunt extrem de sexy, iar cea mai recentă rochie purtată de aceasta îi scoate în evidenţă picioarele incredibil de lungi.

Are 29 de ani şi se poate mândri cu un corp de adolescentă. Românca noastră şi-a făcut apariţia la un eveniment cinematografic, ţinut în Italia, purtând o rochie albă, stil plasă, care i-a lăsat la vedere picioarele interminabile.

image

Purtându-şi părul într-o coadă joasă, şi un machiaj care îi evidenţiază ochii, Catrinel Menghia a fost o apariţie extrem de rafinată la acel eveniment. Şi nici la capitolul accesorizare actriţa nu a gafat-o, mergând pe bijuterii minimaliste, care i-au dat actriţei un aer feminin.

Cât despre încălţămintea aleasă, Catrinel a optat pentru o pereche de stiletto de culoare aurie, care a completat perfect ţinuta.

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg