Catherine Zeta-Jones sfidează anii. Cât de frumoasă a fost la un eveniment la Cannes!

17 octombrie, 2017
Photocall avec Catherine Zeta Jones lors du MIPCOM 2017 à Cannes jpeg

Este prezentă pe marile ecrane de mai bine de două decenii, iar Catherine Zeta-Jones încă mai face ravagii pe covorul roşu. Luni, actriţa în vârstă de 48 de ani a avut un aspect foarte tineresc la un eveniment organizat la Cannes.

A arătat spectaculos cu ocazia unei sesiune foto pentru noul său film, "Cocaine Godmother".

Soţia lui  Michael Douglas a fost prezentă la o sesiune foto pentru un nou film despre viaţa medicului Griselda Blanco, iar imaginile cu actriţa sunt de-a dreptul uimitoare. Nici nu-i dai 48 de ani, iar rochia pe care a purtat-o a venit ca turnată pe corpul cu forme bine definite.

Machiajul a fost impecabil, la fel şi coafura.

Catherine, mamă a doi copii, a arătat sofisticat într-o rochie mulată cu un umăr gol, accesorizată cu un volan impresionant şi chocker. Cu o lungime uşor peste genunchi, rochia neagră a fost o alegere inspirată pentru acest eveniment, mai ales că la anii săi Catherine arată senzaţional, atât la corp, cât şi la faţă. A adăugat ţinutei un plus de eleganţă  cu pantofii stiletto preţioşi şi cu o pereche de cercei rotunzi la modă în acest sezon, cât despre make-up, a fost unul impresionant.

image

Actriţa a purtat un smokey eyes în nuanţe de maro şi auriu şi un ruj nude, iar coafura care i-a dezgolit faţa, a completat perfect acest look. Spectatorii, dar şi criticii de modă au apreciat această prezenţă senzaţională a actriţei care, uimeşte de fiecare dată când apare la câte un eveniment de anvergură.

Seara a făcut senzaţie într-o rochie care i-a venit perfect.

Iar dacă pe zi a fost o prezenţă impresionantă, seara, actriţa a fost de-a dreptul spectaculoasă într-o rochie semitransparentă prin care s-a văzut totul.  A fost sezanţia serii într-o ţinută atât de sexy şi de curajoasă. Pentru apariţia pe covorul roşu, Catherine şi-a scos toate armele la înaintare. A purtat o rochie extrem de mulată, cu decolteu adânc şi care a lăsat la vedere multă piele.

A îndrăznit să poarte o rochie prin care i s-a văzut lenjeria intimă.

Îmbrăcată tot în negru, de data aceasta într-o rochie care părea că este turnată pe ea, din dantelă fină şi cu inserţii strălucitoare de paiete, actriţa a captat toate privirile, mai ales că cei prezenţi au putut să vadă ceea ce poartă pe sub. De fapt, tocmai asta a fost şi mai picant, căci Cahterine a renunţat la sutien şi şi-a expus bustul impresionant în rochia cu decolteu ameţitor. Şi-a lăsat la vedere picioarele pe sub materialul semitransparent, iar când s-a întors cu spatele, fotografii au rămas uimiţi. Toată lumea a crezut că nu poartă bikini, dar actriţa a optat pentru o pereche de lenjerie nude.

Foto: Hepta, Splash



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg