Catilyn Jenner, extrem de elegantă la o gală

27 aprilie, 2016
Caitlyn Jenner GettyImages 524690222 jpeg

Acum că toată lumea s-a obişnuit cu ideea că Bruce este Caitlyn Jenner, aceasta se poate bucura de noua ei viaţă. Caitlyn a fost, aşadar, una dintre vedetele prezente ieri la o gală de la Hollywood.

Caitlyn Jenner, prezentă la gala organizată de Time

De curând, a anunţat că a renunţat total la numele de Bruce, schimbându-şi identitatea chiar şi-n certificatul de naştere. Aşadar, pe Caitlyn o aşteaptă o viaţă complet diferită faţă de cea pe care a trăit-o până acum. Şi cum transformarea ei a fost una cu adevărat spectaculoase, Caitlyn a ajuns să fie una dintre personalităţile cele mai influente din lume, graţie curajului de care a dat dovadă.

Aşa se justifică şi prezenţa ei la Time 100 Gala, o petrecere care sărbătoreşte cei mai influenţi 100 oameni din acel an.

Caitlyn a avut o apariţie ireproşabilă la acest eveniment

Aşadar, a fost o ocazie potrivită ca aceasta să păşească pe covorul roşu, cum altfel decât purtând o ţinută extrem de  elegantă. În vârstă de 66 de ani, Caitlyn a strălucit într-o rochie neagră, lungă, cu mâneci picate. Şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de stilettos şi cu un clutch argintiu.

foto: Getty Images