Ce-au purtat starurile la EMA 2011?

7 noiembrie, 2011

Gala MTV European Music Awards, desfăşurată aseară, la Belfast (Irlanda), a oferit vedetelor din showbiz prilejul să defileze pe covorul roşu în cele mai originale ţinute din garderoba

Gala MTV European Music Awards, desfăşurată aseară, la Belfast (Irlanda), a oferit vedetelor din showbiz prilejul să defileze pe covorul roşu în cele mai originale ţinute din garderoba personală. Ca de obicei, Lady Gaga a fost campioană la acest capitol, lucru care, din păcate, nu mai prezintă nicio surpriză pentru audienţă. La polul opus, una dintre cele mai diafane prezenţe a fost Selena Gomez, prezentatoarea evenimentului. Daţi pagina să vedeţi şi alte ţinute interesante!

Katy Perry

Soţia lui Russell Brand a ales pentru acest eveniment culoarea ei preferată, roz pal, şi-o ţinută de pin-up girl. Nimic nou, dar nimic greşit, de asemenea!

Lady Gaga

Nu riscăm încercând să interpretăm cumva ţinuta lui Lady Gaga! Fotografia vorbeşte de la sine, dar noi vă asigurăm că în această „farfurie zburătoare“ se ascunde sigur Gaga.

Lady Gaga

Tot Gaga, dar după gală. De data aceasta, ţinuta ei, deşi futuristă, este un pic mai moderată faţă de ce ar fi putut afişa extravaganta vedetă. Iar nouă ne place aşa!

Selena Gomez

Prietena lui Justin Bieber a fost regina acestei ediţii, adolescenta dând clasă prin ţinuta şi coafura bine alese.

Jennifer Metcalfe

Actriţa britanică a fost una dintre cele mai sexy apariţii pe covorul roşu, un fel de Catwoman a galei EMA.

Bar Refaeli

În ultimul timp, Bar este peste tot! Dar nimeni nu se plânge de asta, atât timp cât apare în astfel de rochii care-i pun în evidenţă corpul de sirenă.

Bruno Mars

Cântăreţul american şi cei din trupa lui par nişte bomboane fondante pe covorul roşu. Atât timp cât pe fotografi nu i-au deranjat, nici noi nu ne plângem.

Foto: MTV, ReutersRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg