Ce geantă de damă se potrivește cu haina ta de primăvară?

6 martie, 2023
genti dama jpg

E vremea ținutelor de primăvară în care domnește lejeritatea și prospețimea. La completarea ținutei, nu trebuie să uiți de accesorii, și anume de genți damă. Pentru a-ți fi mai ușor să le alegi, în continuare ai un ghid în care vei găsi sfaturi și recomandări pentru alegerea unei genți pentru o ținută de primăvară –într-o variantă sport, casual și elegantă.

Care sunt caracteristicile genților damă la modă pentru primăvară?

Acest sezon este dominat de culori spectaculoase, culori delicate cu un accent distinctiv, decorațiuni și dimensiuni contrastante - de la genți damă mini la modele XXL. Amintește-ți totuși, că stilul și culoarea accesoriului reprezintă doar jumătate din luptă în căutarea creării stilizării perfecte pentru zilele de primăvară. 

La fel de importantă este potrivirea genții la tipul de ținută. Căci, în acest an, numeroase modele sunt în tendințe: genți din denim, pe lanț, clutch-uri XXL, shopper oversize, cu franjuri, în forme diverse sau țesute. Așadar, care geantă de mână este cea mai potrivită atunci când alegi să porți o geacă de piele, din denim sau un palton elegant? 

Stilizări de primăvară – cum alegi geanta de mână?

Atât culoarea, modelul, cât și dimensiunea genții ar trebui să depindă de caracterul stilului pe care îl creezi. Te vei ghida după alte reguli atunci când completezi un set pentru serviciu sau pentru o plimbare de primăvară și altele atunci când dorești să creezi o ținută pentru o excursie. Acest lucru se aplică nu numai ținutei în sine, ci și accesoriilor, care ar trebui să se armonizeze cu hainele în fiecare situație, creând un întreg perfect. Cum să potrivești o geantă de mână cu seturile de primăvară? 

Geantă pentru rochii florale și geci din denim

Rochiile cu motiv floral și gecile din denim oversize sunt la modă în acest an. Când îmbraci o astfel de ținută, îmbracă o geantă de mână care să se potrivească cu culoarea rochiei. Dacă țesătura este dominată de flori multicolore, alege cea mai delicată culoare și potrivește geanta cu ea - datorită acestui lucru, stilizarea nu va fi exagerată.

geanta jpg

Geantă pentru un stil casual

Totul depinde dacă preferi ținutele discrete sau îți place să ieși în evidență. Dacă aparții primei grupe, animează stilizarea cu o geantă colorată. Primăvara este rezervată modelelor de genți tip cufăr și shopper în culori pastelate. S-ar părea că pastelurile nu sunt expresive Acest tip de combinație este una dintre tendințele cheie ale acestui sezon

Genți pentru stilul sport

Stilul sportiv este în mod clar asociat cu lejeritatea și confortul maxim. În acest caz, poți înlocui cu ușurință o geantă clasică cu un rucsac încăpător. În combinație cu o geacă matlasată, pantofi sport și pantaloni comozi și chiar și o rochie largă, simplă, un astfel de accesoriu va arăta extraordinar

Genți pentru haine pastelate

Stilizările în culori luminoase sunt recomandate pentru fiecare ocazie - atât în ​​varianta casual, cât și una elegantă, oficială, căci arată grozav. Ce accesorii să alegi pentru o ținută pastelată? Există două variante – fie creezi un total look pastel, optând și pentru o geantă de mână într-o ediție luminoasă, fie te concentrezi pe modele clasice, care vor tonifica ușor aspectul. Dacă ești în căutarea armoniei în modă, alege o geantă clasică shopper, cufăr, o geantă messenger sau un clutch în negru.

O geantă de mână pentru stilizări oficiale, de primăvară

Modelele clasice, elegante, într-o singură culoare vor funcționa aici. Gențile shopper sunt o opțiune excelentă dacă ești în căutarea unui model încăpător.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg