Ce spune Maye Musk despre relația cu fiul său, miliardarul Elon

15 septembrie, 2022
Maye Musk (6) jpg

La fel de celebra mamă a lui Elon Musk a fost luată la întrebări de reporterii E! News, în timp ce s-a aflat la cea de-a noua ediție a ”Daily’s Fashion Media Awards”.

Evenimentul cu ștaif s-a ținut la Rainbow Room din New York City și multe vedete au fost văzute la show-ul ce a avut loc weekend-ul trecut.

Nu putea lipsi Maye Musk, celebrul model de vârsta a treia, dar și iubită autoare și dieteticiană. Diva a mărturisit că-i lipsește celebrul fiu, despre care spune că se afla în Maroc, acesta fiind motivul pentru care nu a însoțit-o. Cel mai bogat om al planetei se pare că are o relație extraordinară cu mama sa, de care este foarte legat. ”Elon este adorabil, drăguț, amabil, atent”, nu contenește mama sa să-l laude.

Pentru femeia în vârstă de 74 de ani a fost un weekend important, căci a fost premiată cu ”Modelul de Succes” pentru cariera sa de model și dietetician.

Mama lui Elon Musk s-a declarat onorată de premiu și de faptul că poate ajuta persoane să mănânce mai bine, mai corect și să fie, implicit, mai sănătoase.

Maye a dezvăluit și motto-ul vieții sale: ”Asigură-te că îți place ceea ce faci”. ”Dacă nu-ți place, schimbă. Da, schimbarea poate fi înfricoșătoare, însă nu poți trăi nefericit toată viața”, a clarificat modelul care a apărut anul acesta inclusiv în celebra revistă Sports Illustrated, ediția 2022 a costumelor de baie.

În mai, ea a fost partenera lui Elon Musk la Met Gala.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg