Ce transformare! Uma Thurman, de la look-ul neglijent la divă glam la Cannes 2017

18 mai, 2017
feed jpeg

Acum trei luni era surprinsă de paparazzi fumând excesiv şi purtând un outfit neglijent, fiind fix în perioada în care se lupta prin tribunale cu fostul partener de viaţă pentru custodia fiicei sale. Acum, Uma Thurman s-a reinventat şi a demonstrat tuturor că este aceeaşi actriţă sexy pe care o admiram în ”Pulp Fiction” şi ”Kill Bill”.

Acum trei luni versus prezent

Celebrul star hollywoodian s-a prezentat, ieri, pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes, în calitate de preşedinte al juriului menit să aleagă câştigătorul premiului ”Un Certain Regard”. Cu această ocazie, Uma a închis gura răutăcioşilor care afirmau că actriţa de 47 de ani se află într-un puternic declin şi a demonstrat că e la fel de sexy precum odinioară.

Mai sexy ca oricând

Actriţa a defilat într-o rochie spectaculoasă, ce aparţinea unei colecţii din 2016 a casei de modă Atelier Versace, care i-a venit ca turnată, punându-i în evidenţă formele voluptuoase şi decolteul generos. De altfel, ţinuta Umei Thurman a fost apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi critici de modă, catalogând-o drept o ”revenire mult aşteptată”.

image

Cât despre accesorizare, Uma a ales să poarte bijuterii impozante, preţioase, care să aducă un aer glam ţinutei sale. Make-up a fost unul discret, perfect pentru a complimenta această rochie Atelier Versace. Nici la capitolul hairstyle n-a dat greş, Uma alegând să-şi coafeze părul simplu, lejer, dar totodată elegant. Văzându-i apariţia de pe covorul roşu nu putem să nu sesizăm că a avut ca inspiraţie apariţiile actriţelor de odinioară. Ne place!

image image

foto: getty images



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg