Cel mai bine îmbrăcate vedete ale săptămânii

10 februarie, 2016
PicMonkey Collage jpeg

Surprinzătoare, fabuloase, sexy, dar şi conservatoare, apariţiile vedetelor la evenimentele mondene ne inspiră sau ne intrigă de fiecare dată.

Uma Thurman

Uma Thurman

Ralph & Russo

De multă vreme n-am mai văzut-o pe actriţă într-o ţinută atât de spectaculoasă. Silueta, relativ sobră, dramatică, iese în evidenţă datorită jocului de volume, care sunt punctul de atracţie al rochiei. Primeşte nota 10 pentru styling, cerceii cu smaralde fiind accesoriul perfect.

January Jones

January Jones

Altuzarra

Albastru seren, culoarea vedetă a anului, şi-a făcut debutul în forţă. Rochia este o piesă deosebită datorită aplicaţiilor, dar şi a jocului de transparenţe. Singurul lucru care strică apariţia este perechea de sandale. Baretele multiple taie piciorul.

Lily James

Lily James

AlexanderMcQueen

Dorind să sfideze iarna, vedeta a purtat o rochie cu broderie florală, care îi pune în evidenţă silueta fără cusur. Corsetul, deşi ar părea mai potrivit pentru budoar, se integrează perfect în ţinută. Bravo!

Rachel McAdams

Rachel McAdams

Elie Saab

Îmi place că vedeta a optat pentru nuanţa de roşu bordeaux, deoarece îi evidenţiază tenul deschis. Iar materialul rochiei dă o notă preţioasă întregului outfit. Cureaua fină marchează într-un mod elegant talia subţire. Apreciez lipsa bijuteriilor maxi.

Olga Kurylenko

Olga Kurylenko

Armani

Nu mă aşteptam să o văd pe actriţă într-un astfel de outfit cu influenţe masculine, dar arată senzaţional. Tăieturile precise, alături de mixul de alb şi negru creează un look minimalist extrem de rafinat. Părul prins şi machiajul neutru întregesc perfect această apariţie.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Sally LaPointe

Iată o interpretare glam a celebrei „little black dress“! Mixul de transparenţe, piele şi pene aplicate desăvârşeşte o ţinută perfectă pentru un eveniment de red carpet. Totuşi, în locul pantofilor aş fi preferat o pereche de sandale simple.

Kate Bosworth

Kate Bosworth

Schiaparelli

O ţinută care te duce imediat cu gândul la cele purtate în perioada barocă. Iar vinovat de acest lucru este materialul preţios, cu textura bogată şi aplicaţiile opulente de pe vestă. Pantofii sunt bine aleşi, completând cu succes această apariţie aristocratică.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington

Saint Laurent

Această siluetă senzuală este accentuată de decolteul uşor asimetric şi de tăietura adâncă, specifică rochiilor de seară. Lipsa bijuteriilor opulente nu face altceva decât să pună şi mai bine în evidenţă rochia. Sandalele fine sunt în ton cu look-ul minimalist.

foto: guliver/getty images/rex features



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg