Cel mai bine îmbrăcate vedete de la Globurile de Aur

12 ianuarie, 2015

Momentul în care starurile sosesc pe covorul roşu la Premiile Globurile de Aur este mai important, sau cel puţin mai mediatizat, decât evenimentul în sine. Şi asta pentru că vedetele îşi fac apariţia în ţinute cât mai spectaculoase, dând ocazia specialiştilor

Momentul în care starurile sosesc pe covorul roşu la Premiile Globurile de Aur este mai important sau cel puţin mai mediatizat decât evenimentul în sine. Şi asta pentru că vedetele îşi fac apariţia în ţinute cât mai spectaculoase, dând ocazia specialiştilor să le comenteze ţinuta până la cele mai mici amănunte. Asta am făcut şi noi astăzi şi am alcătuit un top al celor mai bine îmbrăcate vedetele prezente la Golden Globes!

Iată aşadar ce vedete au avut apariţii memorabile la Golden Globes!

Jennifer Lopez a fost una dintre vedetele care au avut o apariţie de senzaţie la acest eveniment. Rochia semnată Zuhair Murad cu un decolteu generos şi o tăietură pe picior i-a venit de minune vedetei în vârstă de 45 de ani!

Rochia actriţei Reese Witherspoon s-a numărat printre apariţiile favorite ale tuturor criticilor de modă. Rochia care aparţine designerului Calvin Klein i-a asigurat actriţei un loc binemeritat în acest topul celor mai bine îmbrăcate personalităţi la Golden Globes.

Lupita Nyong`o a avut din nou o apariţie de senzaţie pe covorul roşu. Dacă anul trecut actriţa din “12 Years a Slave” a punctat prima ei apariţie pe covorul roşu într-o rochie roşie, creată de Ralph Lauren, anul acesta Lupita a mers pe mâna designerului Giambattista Valli, şi noi spunem că nu a dat greş!

Şi-n cazul actriţei Jessica Chastain specialiştii au spus că este o ţinută reuşită. Rochia semnată casa de modă Versace i-a asigurat actriţei un look de glam diva care a atras privirile tuturor din jur.

Amal Clooney a avut una dintre cele mai elegante apariţii pe covorul roşu de la ediţia de anul acesta a premiilor Golden Globes. Debutul acesteia pe covorul roşu a făcut din rochia de la Dior atracţia serii.

Jennifer Aniston a ieşit din zona ei de confort şi a ales o rochie spectaculoasă cu o crăpătură pe picior. Deşi neagră, vedeta a strălucit de-a dreptul în rochia Saint Laurent care i-a venit ca şi turnată.

Rosamund Pike a îndrăznit să poarte această rochie semnată Vera Wang la o lună după ce a devenit mămică. Cu toate acestea, apariţia ei a fost una de bun gust şi i-a asigurat un loc la categoria celor mai bine îmbrăcate vedete la Golden Globes.

Nici apariţia actriţei Emily Blunt nu a fost ignorată. Aceasta a purtat o rochia albă, în stil grecesc, care i-a venit de minune actriţei în vârstă de 31 de ani.

La momentul apariţiei cuplului Camila Alves - Matthew McConaughey toate privirile s-au aţintit asupra rochiei purtate de Camila. Uşor nonconformistă, rochia în nuanţa rozului prăfuit a fost o alegere nemaipomenită pentru constituţia corpului, dar şi culoarea tenului, soţiei lui Matthew.

Cu o rochie demnă de o prinţesă,

a cucerit admiraţia tuturor păşing pe covorul roşu al Globurilor de Aur într-o rochie semnată Alexander McQueen. Actriţa a accesorizat rochiei o curea argintie care i-a marcat foarte bine talia ca de viespe.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg