Cele mai bine îmbrăcate la Oscar

8 martie, 2010

Printre actriţele care au făcut ravagii anul acesta pe covorul roşul la Premiile Academiei Americane de Film, datorită ţinutelor alese, s-au numărat Cameron Diaz, Penelope Cruz, sau Helen Mirren. Cameron a fost apreciată în unanimitate de criticii de modă pentru alegerea făcută - o rochie fără bretele, cu aplicaţii aurii, creată de Oscar de la Renta. Penelope Cruz este una dintre prezenţele constante la categoria Cele mai bine îmbrăcate actriţe, anul acesta optând pentru o rochie cărămizie semnată Donna Karan.

Printre actriţele care au făcut ravagii anul acesta pe covorul roşul la Premiile Academiei Americane de Film, datorită ţinutelor alese, s-au numărat Cameron Diaz, Penelope Cruz, sau Helen Mirren.

Cameron a fost apreciată în unanimitate de criticii de modă pentru alegerea făcută - o rochie fără bretele, cu aplicaţii aurii, creată de Oscar de la Renta. Penelope Cruz este una dintre prezenţele constante la categoria Cele mai bine îmbrăcate actriţe, anul acesta optând pentru o rochie cărămizie semnată Donna Karan, iar Helen Mirren a mers pe mâna brandului Badgley Mischka.

Supriza serii a constituit-o Sarah Jessica Parker, care, în ciuda bunului gust cu care este creditată, a făcut o alegere neinspirată - o rochie galbenă, Chanel, în formă de sac.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg