Cele mai controversate rochii din istoria Golden Globes

9 ianuarie, 2014

Duminică vom urmări cu sufletul la gură decernarea premiilor Golden Globes 2014, în cadrul ediţiei cu numărul 71, cu ochiul analitic concentrat pe apariţiile glamour de pe covorul roşu. Inspirate sau nu, ţinutele pentru o asemenea seară sunt întotdeauna memorabile – aşa cum au fost şi de-a lungul anilor. Indiferent că sunt rafinate şi pline de eleganţă, fie îndrăzneţe şi bizare, alegerile vestimentare au tot încadrat multe dintre starurile de Hollywood, în special frumoasele cinematografiei, în posteritate. Aşadar, să aruncăm o privire

Duminică vom urmări cu sufletul la gură decernarea premiilor Golden Globes 2014, în cadrul ediţiei cu numărul 71, cu ochiul analitic concentrat pe apariţiile glamour de pe covorul roşu. Inspirate sau nu, ţinutele pentru o asemenea seară sunt întotdeauna memorabile – aşa cum au fost şi de-a lungul anilor. Indiferent că sunt rafinate şi pline de eleganţă, fie îndrăzneţe şi bizare, alegerile vestimentare au tot încadrat multe dintre starurile de Hollywood, în special frumoasele cinematografiei, în posteritate.

Aşadar, să aruncăm o privire în trecut, de prin anii 2000, să vedem care au fost cele mai discutate şi mai controversate rochii alese de actriţele noastre preferate!

Olivia Wilde

În 2011, frumoasa actriţă a purtat o rochie de prinţesă, semnată Marchesa, foarte strălucitoare şi în nuanţe preţioase, în degrade. Superbă, de parcă ai privi cerul înstelat!

Click pe următoarea!

Angelina Jolie

Alegerile ei pe covorul roşu au fost mai tot timpul sobre şi în nuanţe de gri sau simple, negre, aşadar nu ne mirăm că în 2007 a ales această rochie St. John, cu corset, dar de o eleganţă seducătoare. Bineînţeles, l-a avut la braţ pe Brad Pitt, accesoriul suprem.

Jennifer Aniston

Deşi rochia nu pare specială, este îndrăzneaţă. Probabil Jen a fost cea care a iniţiat trendul de sân la vedere, încă din 2004, când a purtat această ţinută neagră Valentino, foarte, foarte, foarte decoltată şi sexy, în stilul necaracteristic al actriţei.

Sandra Bullock

Diafana rochie indigo a actriţei, semnată Bottega Veneta, purtată în 2010, a rămas întipărită în mintea tuturor datorită culorii puternice şi curajoase. Desigur, demnă de Sandra!

Reese Witherspoon

Nu ştim cum să catalogăm exact ţinuta blondei pe covorul roşu, semnată Nina Ricci, în 2007. Croiala simplă şi dreaptă a rochiei scurte, fără bretele, dar de culoarea lămâii, şi sandalele de culoarea rubinului, ne-au convins că este adorabilă.

Nicole Kidman

O apariţie seducătoare a fost cea a australiencei, în 2005, când a purtat o rochie-sirenă cu un detaliu bine ales: o pană de păun, accesoriul perfect la culoarea turcoaz a ţinutei Gucci. Culoarea a ieşit în evidenţă datorită tenului de porţelan al actriţei. Dacă am fi puţin mai boemi, am spune că e ca o zeitate printre muritorii de rând.

Salma Hayek

Fierbinte şi seducătoare ca întotdeauna, Salma nu a dat greş nici în 2003 când a stârnit fanteziile bărbaţilor prezenţi la Globurile de Aur cu rochia Narciso Rodriguez. Perfect mulată pe formele brunetei, ţinuta de un roşu sângeriu a fost pur şi simplu WOW, punând în evidenţă bustul generos!

Rinko Kikuchi

Actriţa a ales o rochie jucăuşă şi ciudată, în acelaşi timp, ce aminteşte ori de o creatură marină, ori de personaje fantastice, în rochia sa Chanel, în 2007.

Diane Keaton

Actriţa a ales să fie o Gaga pe când nimeni nu ştia cu ce se mănâncă acest stil bizar, la ediţia din 2004. Ţinuta sa ruptă din seria Matrix a fost una complet albă, din cap până-n picioare – exceptând ochelarii. Compleul cu mănuşi, cizme de mamaie şi perle albe ne-a ridicat un semn de întrebare şi cu el am rămas.

Lara Flynn Boyle

Altă alegere vestimentară controversată îi aparţine acestei actriţe din Twin Peaks, căreia nu-i găsim nicio explicaţie logică. În 003, Lara a purtat un costum de balerină, oarecum potrivit cu silueta sa foarte, foarte slabă. Desigur, rochia i s-ar fi potrivit şi unei fetiţe de 8 ani. Dar ce caută la Globurile de Aur?

FOTO WENN, REUTERSRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg