Cele mai dezastruoase apariţii de la Globurile de Aur. Aşa nu!

8 ianuarie, 2018
globurile de aur 2018 jpeg

Cea de-al 75-a ediţie a Globurilor de Aur care a avut loc duminică seara la Beverly Hilton Hotel în Beverly Hills, California, a fost una în care negrul a fost vedetă. Actriţele de pretutindeni au făcut front comun  în încercarea de a demonstra solidaritate cu "victimele" abuzurilor lui Harvey Weinstein, aşa că protestul lor de la Globurile de Aur a fost unul tacit, mai degrabă vizual.

image

Dacă în privinţa culorilor nu putem face o clasificare a celor mai frumoase sau dezastruoase rochii, căci actriţele au purtat în mare parte negru, la croiala outfiturilor, materialele alese şi accesorizare, unele au câştigat, altele au dat greş. Iată cele mai neinspirate ţinute din seara cea mare!

Heidi Klum

Modelul în vârstă de 44 de ani are un corp tras prin inel, însă rochia aleasă pentru acest eveniment nu a pus-o deloc în valoare. A ales o ţinută neagră din pene cu o lungime incertă. Rochia cu corset ar fi fost superbă dacă partea de jos nu ar fi avut un design care nu a făcut decăt să-i ascundă formele. Fusta scurtă cu un volan în faţă şi cu trenă în spate nu a fost o alegere potrivită.

image

Alexis Bledel

Actriţa din "The Handmaid's Tale" a rupt monotonia de negru cu o pată de alb. Alexis a purata o pereche de pantaloni clasici, negri şi un corset alb cu negru, cu inserţii de petale şi o fâşie strălucitoare, asortată cu o pereche de pantofi stiletto din satin, o apariţie plictisitoare.

image

Mandy Moore

Actriţa din "This Is Us" nu a avut cea mai spectaculoasă apariţie, dar nici cea mai dezastruoasă. Mandy Moore a purtat o rochie lungă, neagră, care i-a venit foarte bine, singurul accesoriu nepotrivit fiind reprezentat de banda de culoare roşu aprins care nu a făcut decât să-i ascundă talia.

image

Caitriona Balfe

Nici ţinuta purtată de Caitriona nu a fost mai spectaculoasă, rochia neagră cu corset şi volane i-a ascuns formele.

image

Issa Rae

Rochia purtată de ea a fost sclipitoare, asta pentru că modelul lung, cu decolteu adânc, crăpătură pe picior, capă şi aplicaţii florale pe umeri a fost prea mult, mai ales că materialul a fost unul cu inserţii metalizate.

image

Kendall Jenner

Nici ea nu putea de la Globurile de Aur şi, la fel ca majoritatea vedetelor prezente la eveniment, a purtat negru. Însă rochia aleasă de ea nu a fost spectaculoasă, mai degrabă am sesizat o asemănare izbitoare cu cele purtate de Rihanna pe la evenimentele de covorul roşu. Cu corset, scurtă în faţă şi cu trenă în spate, foarte voluminoasă şi cu mult materiale, Kendall a arătat ca o adolescentă la balul de absolvire.

image

Halle Berry

O arăta ea super fit la 51 de ani, însă rochia mini şi foarte transparentă aleasă de Halle Berry pentru acest eveniment a fost un dezastru. Deloc elegantă, mai degrabă vulgară, această rochia nu a fost una potrivită pentru un asemenea eveniment de anvergură precum Golden Globes.

image

Sarah Jessica Parker

Ţinuta purtată de Sarah Jessica Parker a fost una dintre cele mai dezastruoase de la Globurile de Aur. Actriţa a purtat negru, dar modelul ales a fost unul care semăna cu rochia de bal inspirată de familia Addams.  Cu mânecile din dantelă, corset decorat şi o fustă voluminoasă cu o mulţime de inserţii, dar şi cu o pereche de pantofi cu catarame, Sarah Jessica Parker putea primi lejer trofeul pentru cea mai neinspirată alegere vestimentară.

image

Gal Gadot

Rochia neagră şi mulată purtată de Gal Gadot, cu o crăpătură pe picior, sacoul scurt cu inserţii de satin şi pantofii stiletto, toate au alcătuit o ţinută neinspirată.

image

Kerry Washington

A ales să poarte o rochie neagră din paiete, un model până la glezne cu crăpătură pe picior. Alegerea nu ar fi fost atât de neinspirată dacă nu ar fi fost completată de o pereche de botine decorate cu floricele.

image

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png