Cele mai dezastruoase rochii de mireasă ale celebrităţilor

11 aprilie, 2017
Celine Dion┬ĺs Husband Rene Angelil Dies Aged 73 jpeg

Alegerea rochiei de mireas─â perfecte este probabil una dintre cele mai grele decizii ┼či o adev─ârat─â provocare pentru orice femeie, fie ea vedet─â, sau nu. Pentru c─â se apropie sezonul nun┼úilor, haide┼úi s─â vedem care au fost cele mai dezastrouase rochii de mireas─â ale celebrit─â┼úilor, ce vedete au renun┼úat la rochia alb─â ├«n favoarea uneia colorate ┼či cine a ┼čocat la propriu!

Celine Dion

├Än topul celor mai extravagante ┼či mai hidoase rochii de mireas─â c├ó┼čtig─â cu data┼čare rochia purtat─â de Celine Dion ├«n ziua c─âs─âtoriei cu Ren├ę Ang├ęlil, ├«n anul 1994. Pe atunci artista avea doar 26 de ani ┼či probabil mai pu┼úin bun-gust, c─âci a ap─ârut ├«n ziua cea mare ├«mpodobit─â din cap p├ón─â ├«n picioare.

Celine s-a c─âs─âtorit ├«n Quebec ┼či a purtat o rochie de mireas─â destul de extravagant─â.

Lady Di

Pe acela┼či stil extravagant a mers ┼či Lady Di, la c─âs─âtoria sa cu Prin┼úul Charles din 1981. Bine, rochia sa a fost demn─â de o prin┼úes─â, ├«ns─â pu┼úin cam demodat─â pentru o t├ón─âr─â de fix 20 de ani. P─âcat c─â ┼či-a ascuns silueta frumoas─â ├«ntr-o rochie vintage cu drapaje, crea┼úie David Emanuel, din care abia se mai vedea.

Diana a purtat o rochie mult prea demodată pentru o prinţesă.

Jennifer Lopez

La cea de-a doua c─âs─âtorie, J. Lo a gafat ┼či ea. ├Än ziua cea mare a ap─ârut ├«n fa┼úa viitorului so┼ú, Cris Judd, ├«ntr-o ┼úinut─â kitch, plin─â de floricele din dantel─â. Nu a fost cea mai dezastruoas─â apari┼úie, putem spune c─â este cea mai reu┼čit─â rochie de mireas─â din topul dezastrelor de la nun┼úile celebrit─â┼úilor.

image

Gwen Stefani

Cineva este mare fan al culorii roz, a┼ča c─â nici rochiei de mireas─â nu trebuia s─â-i lipseasc─â o atingere suav─â din culoarea sa preferat─â. Ne bucur─âm ├«ns─â c─â nu a ap─ârut ┼či cu p─ârul roz, a┼ča cum ne-a mai ┼čocat ├«n trecut. ├Än schimb, rochia cu drapaje ├«n combina┼úie de alb cu tren─â roz este ceva ce am putea vedea doar la ea.

Rochia de mireasă cu puţin roz, a la Gwen.

Tina Turner

Extravagant─â a┼ča cum o ┼čtim, Tina a ales o rochie pu┼úin neobi┼čnuit─â pentru o mireas─â, la nunta sa cu Erwin Bach din 2013. Cu siguran┼ú─â nu era un model la mod─â nici acum 4 ani, ├«ns─â artista nu a p─ârut deranjat─â de comentariile criticilor de mod─â, c─âci, cum ar fi ar─âtat ├«n rochie alb─â la 73 de ani!?

Tina a ales o rochie negru cu verde pentru ziua cea mare.

Foto: Arhiva OK, Blog Tina Turner, Instagram