Cele mai excentrice şi îndrăzneţe rochii de Oscar purtate de vedete

22 februarie, 2016
80th Annual Academy Awards   Arrivals jpeg

Rochiile de Oscar sunt deja o poveste cunoscută la Hollywood: clasice, rafinate, elegante şi cu trenă lungă, seducătoare şi cumva de aşteptat. Sunt sigure, clasice şi dau bine pe covorul roşu. Dar, de-a lungul timpului, au existat femei curajoase care-au schimbat trendurile şi-au purtat rochii de Oscar care-au fost catalogate provocatoare, îndrăzneţe şi chiar excentrice.

Ele sunt celebrităţile care au avut curajul de-a purta creaţii ieşite din tiparul rochiilor de seară pe covorul roşu, cu încredere şi bun-gust!

FOTO Getty Images

Marion Cotillard

Superba rochie cu care a cucerit publicul este cea albă, creată de Jean Paul Gaultier, care a avut un model ce-a imitat solzii de peşte. Aşadar, actriţa a părut o sirenă pe covorul roşu al Oscarurilor din 2008.

Marion Cotillard

Jennifer Lopez

A impresionat prin rochia sa sculpturală semnată Armani Prive, în 2010. La Oscarurile de atunci, cântăreaţa a stârnit reacţii mixte privind cât de bine îmbrăcată a fost. Unii au spus că textura de folie cu bule de aer este de prost gust, însă mulţi au apreciat inovaţia şi aerul modern şi jucăuş al rochiei.

Jennifer Lopez

Vera Farmiga

Wow! Ce culoare, ce jocuri de textură! Ce volane! A fost rochia Marchesa purtată de Vera la Oscarurile din 2010. Superbă!

Vera Farmiga

Lady Gaga

La Oscarurile de anul trecut, cântăreaţa a strălucit la propriu într-o rochie de bal aparent simplă, minimalistă, dar cu o croială superbă, creată de Azzedine Alaia. Punctul forte al ţinutei excentrice au fost mănuşile roşii de piele.

Lady Gaga

Gwyneth Paltrow

Poate că rochia cu capă este deja foarte purtată zilele acestea, de vedete, dar în 2012, prima care-a adus-o în centrul atenţiei a fost actriţa Gwyneth Paltrow. Aceasta a ales o rochie albă Tom Ford cu capă, ce-a stârnit rumoare imediat. Iată acum, 4 ani mai târziu, câte o poartă!

Gwyneth Paltrow

Angelina Jolie

În 2012, Angie a uluit cu rochia sa Atelier Versace neagră, de catifea, cu falduri discrete şi totuşi de efect. Iar crăpătura abisală care lasă să se vadă piciorul lung al actriţei este iconică!

Angelina JolieRecente pe Ok! Magazine

cosmin9 jpg
FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
cib9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg