Cele mai frumoase rochii ale vedetelor la gala Producers Guild Awards!

25 ianuarie, 2015
jennifer lawrence2 jpeg

Un nou weekend, un nou eveniment de mare anvergur─â care st├órne┼čte ┼či mai multe emo┼úii privind cine va lua Oscarul anul acesta, at├ót ca cel mai bun film, c├ót ┼či ca cei mai buni actori. Gala Producers Guild of America de ieri sear─â a oferit mari momente de bucurie.Dar ┼či de admira┼úie, date fiind ┼úinutele vedetelor

Un nou weekend, un nou eveniment de mare anvergur─â care st├órne┼čte ┼či mai multe emo┼úii privind cine va lua Oscarul anul acesta, at├ót ca cel mai bun film, c├ót ┼či ca cei mai buni actori. Gala Producers Guild of America de ieri sear─â a oferit mari momente de bucurie mai ales celor care au lucrat la filmul "Birdman" cu Michael Keaton ┼či la comedia "The Grand Budapest Hotel" cu Ralph Fiennes.

Motive de admira┼úie au st├órnit ├«ns─â frumoasele galei, actri┼úe de renume, de la cele tinere la cele veterane ├«n alte filmului de Hollywood. O avem pe superba Jennifer Lawrence, care a epatat ┼či a c├ó┼čtigat neoficial titlul de prin┼úesa balului, dar ┼či pe Keira Knightley, nominalizat─â la Oscar ┼či ├«ns─ârcinat─â cu primul ei copil, ├«ntr-o ┼úinut─â floral─â a┼ča cum ne-a obi┼čnuit ┼či multe alte vedete pe covorul ro┼ču.

Care sunt acestea ┼či cum au ales s─â se ├«mbrace, bine sau prost inspirate?

Jennifer Lawrence

Cum spuneam, de departe prin┼úesa balului. Rochia ravisant─â semnat─â Prada a fost cea mai frumoas─â dintre cele ale vedetelor, cu care actri┼úa a cucerit toate privirile. Mai ales c─â este prima apari┼úie de covorul ro┼ču din ultimele luni!

image

Keira Knightley

Viitoarea m─âmic─â a┼čteapt─â s─â vad─â dac─â va c├ó┼čtiga Oscarul pentru cea mai bun─â actri┼ú─â ├«n rol secundar ├«n "The Imitation Game". ┼×i de data aceasta, ┼či-a ales o ┼úinut─â boem─â, foarte feminin─â, care s─â-i ascund─â sarcina discret.

Felicity Jones

Actriţa a avut o prestaţie extraordinară în filmul "The Theory of Everything", a purtat o rochie argintie superbă, de bal, semnată Valentino.

Kerry Washington

Nu putem spune că a epatat în rochia sa cu print, Prabal Gurung, dar este una acceptabilă, având în vedere că nu are nicio obligaţie de-a participa la eveniment.

Reese Witherspoon

De┼či ┼úinuta sa este elegant─â, nu se preteaz─â la o gal─â de asemenea anvergur─â, mai ales c─â a fost unul dintre produc─âtorii executivi al reu┼čitului film "Gone Girl". P─âcat, c─âci alegerile sale vestimentare sunt dintre cele mai reu┼čite de obicei!

Claire Danes

Rochia ei neagră cu detalii colorate, semnată Roksanda, este o alegere sigură pentru actriţa din "Homeland".

Julia Louis-Dreyfus

Actri┼úa de comedie a preferat clasica rochie neagr─â, cam simpl─â, dar de efect. Totu┼či, nu una potrivit─â pentru red carpet.

America Ferrera

Actriţa din "The Good Wife" a ales tot rochia neagră, dar una cu paiete strălucitoare, care i-au conferit un efect mai elegant decât Juliei.

FOTO HEPTA