Cele mai frumoase vedete în rochii fără mâneci

2 martie, 2016
cele mai frumoase vedete in rochii fara maneci jpeg

Nu oricine poate să poarte o rochie fără mâneci. Ştim foarte bine că există şi vedete care se feresc să-şi arate partea de sus a corpului, şi, de aceea, optează pentru ţinute care acoperă în mod special acea zonă. Sunt, însă, şi staruri de la Hollywood care au silueta perfectă pentru o rochie fără mâneci.

Vedete cărora le stă foarte bine într-o rochie fără mâneci

Haideţi, aşadar, să le vedem pe cele mai frumoase vedete de la Hollywood care nu se feresc să poarte rochii fără mâneci! Rosamund Pike este una dintre aceste vedete la care ne refeream mai sus. Actriţa a purtat această rochie minunată la cea de-a 87-a ediţie a premiilor Oscar, organizată în 2015.

Actriţa în vârstă de 37 de ani arată nemaipomenit în această rochie fără mâneci, roşie, care i-a pus perfect în evidenţă silueta silfidă.

Rosamund Pike

Şi Penelope Cruz a optat pentru o astfel de rochie fără mâneci. Se întâmpla la cea de-a 79-a ediţie a premiilor Oscar, organizată în 2007. După cum era de aşteptat, Penelope a acaparat toate privirile atunci când a păşit pe covorul roşu purtând această rochie de tip sirenă.

Penelope Cruz

Şi Keira Knightley a mers pe această reţetă. Actriţa a optat pentru rochia fără mâneci, vişinie, în 2006, la cea de-a 68-a ediţie a premiilor Oscar. Apariţia ei pe covorul roşu al premiilor acordate de Academia de Film a fost fără cusur.

Keira Knightley

Kate Beckinsale a optat pentru această rochie acum două zile, la Vanity Fair, imediat de după decernarea premiilor Oscar, petrecere organizată de Graydon Carter. Cu această ţinută, Kate s-a numărat printre cele mai sexy apariţii de la acest eveniment.

image

Această apariţie a lui Charlize Theron datează din 2004, de la o altă ediţie a premiilor Oscar. Actriţa a strălucit la propriu în această creaţie care îi urmează fidel linia corpului.

Charlize Theron

Şi lui Diane Kruger îi stă bine cu astfel de rochie. Actriţa s-a prezent, purtând această rochie fără mâneci, la cea de-a 78a ediţie a premiilor Oscar, ţinută în 2006.

image

O altă vedetă care preferă rochiile fără mâneci este Jennifer Aniston. Fosta soţie a lui Brad Pitt a optat pentru această rochie în 2009, la cea de-a 81-a ediţie a premiilor Oscar.

image

sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg