Cele mai hidoase rochii purtate vreodată de vedete

18 aprilie, 2017
cele mai urate rochii ale vedetelor jpeg

Există un prag foarte mic dintre reuşită şi penibil, iar uneori starurile de la Hollywood cad în extrema negativă. În încercările lor disperate de a ieşi în evidenţă şi vedetele, cu tot cu consilierii lor de imagine, mai gafează pe la evenimentele de covorul roşu. Şi nu ştim cum se face, dar Met Gala , cu dress code-ul său specific, îi pune în mare dificultate chiar şi pe stilişti. De aceea, de multe ori, vedetele intră la categoria prost îmbrăcate, tocmai din cauză că au vrut să impresioneze, dar au încălcat acea linie foarte fină şi au picat în caraghios. Să vedem, aşadar, unele dintre cele mai dezastruoase apariţii ale divelor, pe covorul roşu!

Beyonce

Beyonce a ales o rochie de-a dreptul hilară. ( Getty)

Rochia din latex, creaţie Givenchy,  purtată de Beyonce la Met Gala 2016, a fost printre cele mai ciudate alegeri pe care diva le-a făcut vreodată. Fanii au spus că materialul rochiei seamănă cu pielea unui anfibian.

Diva şi-a asortat cizmele cu rochia. ( Getty)

În 2013, diva a dat din nou greş la acelaşi eveniment, de data aceasta într-o rochie înflăcărată, cu cizme asortate.

Rihanna

A avut cea mai urâtă şi mai lungă trenă. ( Getty)

În 2015, rochia stil plapumă pe care Riri a purtat-o la Met Gala a stârnit un val de râs şi de glume pe reţelele de socializare, fiind adesea comparată cu un blat imens de pizza. Întreaga ţinută a fost de-a dreptul dezastruoasă şi, chiar dacă cântăreaţa a vrut să apară ca o regină, a reuşit să devină regina kitsch-ului la acel eveniment. Aceasta nu este singura apariţie a divei care a şocat.

Riri a apărut cu sânii la vedere. ( Getty)

Înapoi în 2014, la Premiile CFDA Fashion, Riri a arătat totul într-o rochie extrem de transparentă cu inserţii arginţii, la care a adăugat un şal de blană roz pal.

Katy Perry

Katy este fană a denimului. ( Getty)

Prin 2014, la Premiile MTV Video Music, cântăreaţa a şocat cu rochia sa vintage, toată din denim, la care a ales o geantă asortată. Întreaga ţinută a arătat oribil pe covorul roşu. Şi asta nu a fost singura dată când Katy a şocat la un eveniment de covorul roşu. La MET Gala, anul trecut, Katy a apărut cu un look gotic, într-o rochie dramatică de la Prada, cu o pereche de pantofi odioşi cu platformă şi cu un coc sub forma unui cuib de rândunică. Să nu mai vorbim de machiaj...

Katy parcă era împăiată. ( Getty)

Zoe Saldana

Să nu uităm nici de rochia cu trenă, accesorizată cu sute de pene colorate, ţinută cu care Zoe şi-a făcut apariţia la un eveniment de covorul roşu. O fi fost rochia creaţie Dolce&Gabbana şi o fi costat o mică avere, însă noi şi mulţi alţii nu am apreciat deloc alegerea ei.

Zoe a arătat ca un păun. ( Getty)

Madonna

Madonna a vrut să fie sexy, dar a reuşit doar să oribileze. ( Getty)

Anul trecut şi Madonna a gafat grav la Met Gala, căci la 57 de ani ai săi a apărut într-o ţinută sumară, foarte provocatoare, dar total nepotrivită pentru ocazie, dar şi pentru vârsta şi trupul artistei. Rochia din benzi a Madonnei a lăsat la vedere atât sânii, cât şi fundul starletei.

Sarah Jessica Parker

Sarah a stat înţepenită cu acel coif pe cap. ( Getty)

Actriţa a fost în flăcări roşii la propriu la Gala Met din 2015. Respectând cu sfinţenie dress code-ul petrecerii, Sarah s-a conformat temei care trebuia să fie legată de China şi şi-a pus pe cap o coroniţă imensă din hârtie, pentru noi reprezentând un adevărat kitch.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg