Cele mai hidoase rochii purtate vreodat─â de vedete

18 aprilie, 2017
cele mai urate rochii ale vedetelor jpeg

Exist─â un prag foarte mic dintre reu┼čit─â ┼či penibil, iar uneori starurile de la Hollywood cad ├«n extrema negativ─â. ├Än ├«ncerc─ârile lor disperate de a ie┼či ├«n eviden┼ú─â ┼či vedetele, cu tot cu consilierii lor de imagine, mai gafeaz─â pe la evenimentele de covorul ro┼ču. ┼×i nu ┼čtim cum se face, dar Met Gala , cu dress code-ul s─âu specific, ├«i pune ├«n mare dificultate chiar ┼či pe stili┼čti. De aceea, de multe ori, vedetele intr─â la categoria prost ├«mbr─âcate, tocmai din cauz─â c─â au vrut s─â impresioneze, dar au ├«nc─âlcat acea linie foarte fin─â ┼či au picat ├«n caraghios. S─â vedem, a┼čadar, unele dintre cele mai dezastruoase apari┼úii ale divelor, pe covorul ro┼ču!

Beyonce

Beyonce a ales o rochie de-a dreptul hilar─â. ( Getty)

Rochia din latex, crea┼úie Givenchy,  purtat─â de Beyonce la Met Gala 2016, a fost printre cele mai ciudate alegeri pe care diva le-a f─âcut vreodat─â. Fanii au spus c─â materialul rochiei seam─ân─â cu pielea unui anfibian.

Diva ┼či-a asortat cizmele cu rochia. ( Getty)

├Än 2013, diva a dat din nou gre┼č la acela┼či eveniment, de data aceasta ├«ntr-o rochie ├«nfl─âc─ârat─â, cu cizme asortate.

Rihanna

A avut cea mai ur├ót─â ┼či mai lung─â tren─â. ( Getty)

├Än 2015, rochia stil plapum─â pe care Riri a purtat-o la Met Gala a st├órnit un val de r├ós ┼či de glume pe re┼úelele de socializare, fiind adesea comparat─â cu un blat imens de pizza. ├Äntreaga ┼úinut─â a fost de-a dreptul dezastruoas─â ┼či, chiar dac─â c├ónt─ârea┼úa a vrut s─â apar─â ca o regin─â, a reu┼čit s─â devin─â regina kitsch-ului la acel eveniment. Aceasta nu este singura apari┼úie a divei care a ┼čocat.

Riri a ap─ârut cu s├ónii la vedere. ( Getty)

├Änapoi ├«n 2014, la Premiile CFDA Fashion, Riri a ar─âtat totul ├«ntr-o rochie extrem de transparent─â cu inser┼úii argin┼úii, la care a ad─âugat un ┼čal de blan─â roz pal.

Katy Perry

Katy este fan─â a denimului. ( Getty)

Prin 2014, la Premiile MTV Video Music, c├ónt─ârea┼úa a ┼čocat cu rochia sa vintage, toat─â din denim, la care a ales o geant─â asortat─â. ├Äntreaga ┼úinut─â a ar─âtat oribil pe covorul ro┼ču. ┼×i asta nu a fost singura dat─â c├ónd Katy a ┼čocat la un eveniment de covorul ro┼ču. La MET Gala, anul trecut, Katy a ap─ârut cu un look gotic, ├«ntr-o rochie dramatic─â de la Prada, cu o pereche de pantofi odio┼či cu platform─â ┼či cu un coc sub forma unui cuib de r├óndunic─â. S─â nu mai vorbim de machiaj...

Katy parc─â era ├«mp─âiat─â. ( Getty)

Zoe Saldana

S─â nu uit─âm nici de rochia cu tren─â, accesorizat─â cu sute de pene colorate, ┼úinut─â cu care Zoe ┼či-a f─âcut apari┼úia la un eveniment de covorul ro┼ču. O fi fost rochia crea┼úie Dolce&Gabbana ┼či o fi costat o mic─â avere, ├«ns─â noi ┼či mul┼úi al┼úii nu am apreciat deloc alegerea ei.

Zoe a ar─âtat ca un p─âun. ( Getty)

Madonna

Madonna a vrut s─â fie sexy, dar a reu┼čit doar s─â oribileze. ( Getty)

Anul trecut ┼či Madonna a gafat grav la Met Gala, c─âci la 57 de ani ai s─âi a ap─ârut ├«ntr-o ┼úinut─â sumar─â, foarte provocatoare, dar total nepotrivit─â pentru ocazie, dar ┼či pentru v├órsta ┼či trupul artistei. Rochia din benzi a Madonnei a l─âsat la vedere at├ót s├ónii, c├ót ┼či fundul starletei.

Sarah Jessica Parker

Sarah a stat înţepenită cu acel coif pe cap. ( Getty)

Actri┼úa a fost ├«n fl─âc─âri ro┼čii la propriu la Gala Met din 2015. Respect├ónd cu sfin┼úenie dress code-ul petrecerii, Sarah s-a conformat temei care trebuia s─â fie legat─â de China ┼či ┼či-a pus pe cap o coroni┼ú─â imens─â din h├órtie, pentru noi reprezent├ónd un adev─ârat kitch.

Foto: Getty Images