Cele mai hot foste topmodele

Am crescut admirându-le şi o lume întreagă a evoluat avându-le drept ideal de frumuseţe. Au apărut pe copertele celor mai importante reviste de modă, şi asta nu doar o singură dată. Au făcut istorie pe podiumurile internaţionale, au fost muze pentru creatorii de modă şi chiar şi acum, când s-au „pensionat“, au rămas în memoria tuturor ca zeiţe ale frumuseţii. Să vedem cu ce se îndeletnicesc acum cele mai hot foste topmodele.

Cindy Crawford

La 44 de ani, cea care i-a furat definitiv inima lui George Michael (şi din cauza căreia a decis că nu va mai iubi niciodată o altă femeie) pare că întinereşte pe zi ce trece. Ea primeşte în continuare oferte pentru pictoriale în revistele de modă, pe care le onorează cu succes. Cindy este o femeie împlinită, alături de soţul ei, şi de cei doi copii ai lor. În afară de modelling, ea şi-a lansat propria linie de vestimentaţie şi deţine o firmă de decoraţiuni interioare, foarte cunoscută de altfel în SUA.
 

Elle Macpherson

Supranumită şi "The Body", topmodelul australian deţine recordul de a fi pozat de cinci ori pentru coperta revistei „Sports Illustrated“ din anii ’80 şi până acum. Acum, Elle (47) este producătoarea şi prezentatoarea unuia dintre cele mai urmărite show-uri de modă, din Anglia, „Britain’s Next Top Model“ şi una din fostele proprietare ale clubului Fashion Café, deschis în New York împreună cu Naomi Campbell şi Claudia Schiffer.


 

Stephanie Seymour

Cu 300 de coperte de revistă la activ, americanca se poate mândri nu doar cu un palmares în modă, ci şi în industria filmului. La cât de bine arată la cei 42 de ani ai săi, nici n-ai spune că fosta zeiţă a pictorialelor de pe plajele tropicale are patru copii, rezultaţi din cele două căsnicii ale sale. Acum, fosta iubită a actorului Warren Beatty e căsătorită cu miliardarul Peter Grant, care i-a pus la picioare întreaga lui avere.


 

Naomi Campbell

Ceva mai tânără decât celelalte foste glorii ale podiumurilor de modă, topmodelul de culoare s-a remarcat nu doar prin frumuseţea ei naturală, ci şi prin comportamentul ei neîmbânzit. Cu 500 de pictoriale realizate până acum doar pentru copertele revistelor de modă, Naomi (40) continuă să fie una dintre cele mai căutate manechine pentru prezentările de modă, dar şi ca imaginea unor companii de produse cosmetice, parfumerie şi de bijuterii. Naomi s-a făcut însă remarcată şi prin implicarea ei în diverse programe umanitare care vizează întrajutorarea săracilor şi bolnavilor de SIDA din ţările africane.
 

Linda Evangelista

Frumoasa de origine canadiană a făcut istorie în modă, devenind la fel de faimoasă şi pentru fraza: „Noi, topmodelele, nu ne dăm jos din pat pentru mai puţin de 10.000 de dolari/zi“. Evangelista (45) este acum imaginea unei firme de îmbrăcăminte pentru femeile peste 35 de ani, Talbots.

 

Iman

Născută la Mogadishu, fostul topmodel e fiica fostului ambasador al Somaliei în Arabia Saudită. Ea a fost descoperită de un fotograf la vârsta la care studia Ştiinţele Politice la universitatea din Nairobi. Ulterior, s-a mutat în Statele Unite, unde a devenit un fotomodel foarte apreciat şi, mult mai târziu, actriţă şi antreprenor, ajungând să deţină un imperiu în domeniul cosmeticelor, care astăzi valorează 25 de milioane de dolari. Din 1992, Iman (55) este soţia lui David Bowie, împreună cu care are un copil.
 

Christie Brinkley

E cunoscută ca fiind cea care a pozat consecutiv pentru trei coperte ale revistei „Sports Illustrated“. Tot după chipul ei s-a realizat şi o faimoasă păpuşă, produsă de compania de jucării Matchbox Toys şi inclusă în „The Real Model Collection“. Din păcate pentru Christie (56), toate cele patru mariaje ale ei (cu Jean-François Allaux, Billy Joel, Richard Taubman şi Peter Cook) s-au sfârşit cu un divorţ, dar consolarea cea mare vine din bucuria de a avea trei copii (cu trei soţi diferiţi).
 


Foto: Northfoto, facebook.com

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA