Cele mai îndrăzneţe ţinutele ale vedetelor!

23 octombrie, 2015
colajj jpeg

Între sexy şi vulgar este o linie extrem de subţire, pe care multe dintre celebrităţile de la Hollywood nu o văd. Din păcate pentru ele, aceste apariţii ”exagerate” nu trec niciodate neobservate şi sunt aspru criticate de specialiştii fashion. Însă, se întâmplă, şi ca unele dintre aceste ţinute „riscante” să fie apreciate şi să fie catalogate drept alegeri inspirate. Haideţi să vedem, aşadar, care sunt cele mai îndrăzneţe ţinute ale vedetelor!

image

Începem cu Alessandra Ambrosio şi cu rochia ei extrem de îndrăzneaţă, semnată de designerul francez Alexandre Vauthier. Modelul s-a prezentat purtând această rochie cu decupaje la New York Fashion Week Icons Party şi, după cum vă aşteptaţi, a acaparat toate privirile.

image

Şi Jennifer Lopez a purtat o astfel de ţinută. În ziua în care a împlinit 46 de ani, cântăreaţa a sărbătorit printr-o petrecere de pomină în club, la braţul mai tânărului ei iubit, Casper Smart. Şi cum vorbim de o divă precum J.Lo este de înţeles de ce alegerea sa vestimentară s-a ”rezumat” la o rochie neagră, semi-transparentă, sub care nu a mai purtat nimic altceva!

image

De neuitat este şi rochia lui Beyonce, pe care cântăreaţa a purtat-o la Met Gala 2015. Dacă spunem că nimeni nu şi-a putut lua ochii de la voluptuoasa cântăreaţă este de înţeles, căci rochia semnată Givenchy lăsa la vedere... aproape tot!

image

În 1994, rochia Versace pe care a purtat-o Elizabeth Hurley a stârnit adevărate controverse. Toată lumea vorbea pe atunci de cât de îndrăzneaţă a fost ţinuta actriţei, care pe la acea vreme forma un cuplu cu Hugh Grant.

image

Nu putea lipsi tocmai rochia Rihannei din acest top al celor mai îndrăzneţe ţinute de vedete. Vă amintiţi probabil de rochia extrem de ... transparentă, pe care Riri a purtat-o la premiile CFDA Style Icon. Rochia avea 216, 000 de cristale swarovski şi i-a adus cântăreţei numeroase apariţii în presă. La acea vreme, nu există publicaţie care să nu titreze despre apariţia uluitoare a cântăreţei şi despre rochia ei extrem de revelatoare.

image image

Şi Rita Ora a reuşit să capteze atenţia în acest mod. Vedeta şi-a făcut apariţia la petrecerea Vanity Fair de dinainte Oscarurilor într-o rochie semi-transparentă, semnată de Donna Karan Atelier, cu care a acaparat privirile tuturor celor din jur.Recente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg