Cele mai inspirate outfituri ale lunii!

2 noiembrie, 2015
colaj jpeg

Surprinzătoare, fabuloase, sexy, dar şi conservatoare, apariţiile vedetelor la evenimentele mondene ne inspiră sau ne intrigă de fiecare dată.

Olivia Wilde

Olivia Wilde

Rosie Assoulin

Premiera filmului Meadowland, New York

Cu siguranţă, elementele care dau unicitate acestei ţinute bicolore sunt aplicaţiile de flori din zona bustului şi a tivului. Cred că ar fi mers mai bine o pereche de sandale în locul pantofilor, deoarece rochia are un model special, preţios.

Naomi Harris

Naomie Harris

Mary Katrantzou

Eveniment Sony Made for Bond, Londra

Aerul contemporan al ţinutei este dat de croiala minimalistă şi de mixul interesant de nuanţe vibrante. Accesorizarea cu sandalele negre este bună. În schimb, mi-ar fi plăcut ca părul să fie prins într-o coadă, pentru a lăsa liberă zona gâtului.

Uma Thurman

Uma Thurman

Brandon Maxwell

Premiera filmului Burnt, New York

Făcută pe comandă, rochia pune în valoare silueta fără cusur a actriţei, iar nuanţa hipnotizantă de verde scoate şi mai bine în evidenţă blondul frumos. Modelul de sandale nu este cel mai potrivit, iar un ruj roşu vermilion ar fi fost mult mai potrivit.

Rooney Mara

Rooney Mara

Chanel Couture

Premiera filmului Carol, New York

Cu un design captivant, această rochie este piesa perfectă pentru a pune în valoare stilul gotic al vedetei. Paietele negre conferă strălucirea de care era nevoie. Apreciez că stylingul este menţinut în zona minimalistă, asemenea coafurii şi machiajului.

Hilary Swank

Hilary Swank

giambattista valli

Festivalul de film de la Tokyo

O Afrodită a zilelor noastre, aşa ar putea fi descrisă această apariţie senzaţională. Modelul fluid al rochiei pune în valoare silueta frumoasă a actriţei, dar ceea ce atrage toate privirile este mixul de mătase albă cu aplicaţiile de petale lila. Coafura stil Veronica Lake este potrivită.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

erdem

Premiile Women Of The Year, Londra

Rochia de inspiraţie victoriană iese în evidenţă prin combinaţia neobişnuită de nuanţe şi prin dispunerea rândurilor de dantelă. Acest look este plin de rafinament şi a fost o alegere inspirată pentru frumoasa australiancă.

Kate Hudson

Kate Hudson

Balmain

Premiera filmului Rock The Kasbah, New York

Chiar dacă rochia are un model simplu, acest lucru nu o împiedică să iasă în evidenţă. Din contră, are un aer foarte sexy. Îmi place că dungile sunt verticale, deoarece alungesc silueta. Accesorizarea este impecabilă.

Cate Blanchett

Cate Blanchett

Schiaparelli Couture

Prezentarea filmului Truth, Londra

Catifeaua şi aplicaţiile colorate din zona umerilor şi a bustului conferă ţinutei un aer regal, perfect pentru o apariţie pe covorul roşu. Lungimea rochiei este corectă, la fel ca accesorizarea cu pantofi. Nota 10 pentru machiaj şi coafură!Recente pe Ok! Magazine

Chris Norman Smokie jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis FOTO Profimedia
FotoJetAdda jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}