Cele mai sexy ţinute ale prinţesei Kate

4 noiembrie, 2015
Royal Visit jpeg

Stilul vestimentar al Ducesei de Cambridge a evoluat fantastic în ultimii ani. Ne amintim, cu siguranţă, de primele apariţii neglijente ale lui Kate, dar şi de primele critici favorabile din partea specialiştilor fashion. Ei bine, astăzi ne-am gândit să facem un top al celor mai sexy ţinute purtate de Kate, cu toate că outfiturile sale din ultimii ani pot fi catalogate mai degrabă ”clasice” şi ”rafinate”, decât sexy. Haideţi, totuşi, să vedem care au fost cele mai sexy tinute ale prinţesei Kate!

1. Începem cu o ţinută purtată de Kate Middleton în 2011, într-o vizită oficială, chiar înainte cu câteva luni să devină ”Ducesă de Cambridge”.

image

Pe atunci, Kate nu se ferea să folosească cizme lungi, până la genunchi, şi fuste cu mult deasupra genunchilor.

Până la sfârşitul anului 2011, Kate a mai bifat încă o apariţie sexy. Deşi vorbim de un outfit într-o culoare sobră, rochia s-a dovedit a fi extrem de sexy, punând în evidenţă silueta perfectă a Ducesei de Cambridge.

image

Anul 2012 a venit cu o schimbare mult-aşteptată! Rochia albă, lungă, cu crăpătură pe picior,  a Ducesei de Cambridge a marcat începutul unei noi ere! Aveam de-a face cu o Ducesă extrem de încrezătoare pe forţele proprii, sexy şi ravisantă!

image

Imediat după acest moment, a urmat o altă apariţie ireproşabilă a lui Kate, în această rochielungă, care i-a pus în evidenţă silueta alungită şi picioarele incredibil de lungi.

image

La doar câteva luni după ce i-a dat naştere Prinţului George, în 2013, Kate a uimit din nou printr-o apariţie extrem de sexy.

image

Rochia argintie, lungă, i-a pus în evidenţă silueta perfectă,  pe care şi-a recăpătat-o la doar două luni după ce l-a adus pe lume pe Prinţul George.

Şi-n luna noiembrie a anului 2013, Kate a reuşit să capteze atenţia tuturor printr-un astfel de outfit.

image

Purtând un costum deux-pieces, bleumarin, Kate a întors toate capetele la acel eveniment.Şi la începutul anului 2014, Kate a abordat un astfel de outfit, demonstrându-şi încă o dată bunul gust şi simţul estetic.

image

O altă zi, o altă rochie! Kate Middleton reuşeşte şi de această dată să capteze atenţia tuturor într-o rochie albă, cu un imprimeu floral, care urmează fidel silueta silfidă a Ducesei.

image

Şi cu câteva luni să anunţe că este din nou însărcinată, Kate a ales să poarte o rochie cambrată, flatantă pentru silueta ei.

image

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg