Cele mai sexy vedete în fustă scurtă!

16 noiembrie, 2015
fuste scurte jpeg

Multe celebrităţi se feresc de fustele prea scurte. Ba că nu le avantajează, ba că sunt prea ”îndrăzneţe”. Cert este că sunt şi vedete pe care le vedem mai tot timpul în astfel de ţinute. Haideţi să vedem, aşadar, care sunt cele mai sexy vedete în fustă scurtă!

image

Click pe următoarea!

Începem cu Kate Hudson! Este una dintre cele mai sexy mămici, căreia nu-i dai vârsta pe care o are nici dacă ai buletinul ei în mână. Are nişte picioare extrem de lungi şi fit şi nu zice „nu” niciunei ţinute sexy. De aceea, de multe ori o vedem îmbrăcând fuste foarte scurte. Ca şi-n cazul de faţă. Un outfit pe cât se poate de ”classy”, însă cu o tentă sexy!

image

Şi dacă tot suntem la capitolul „mămici sexy” şi Jennifer Lopez merită un loc în acest top. De altfel, pentru J.Lo credem că niciun outfit nu este ”riscant”, dat fiind faptul că are silueta unei puştoaice. Şi pe ea o vedem în fuste scurte şi niciodată nu dă greş! Picioarele lungi, bronzate şi fit oferă o privelişte de neuitat. Va va Voom!

image

Iar dacă e nevoie să scoatem artileria grea, atunci o scoatem la înaintare pe Riri! Celebra cântăreaţă arată uluitor în orice fel de ţinută, însă atunci când îmbracă fuste scurte este o adevărată apariţie. Nu credeţi? Doar priviţi!

image

Şi Taylor Swift mizează pe fuste scurte atunci când vrea să-şi pună în evidenţă picioarele „interminabile”. De altfel, ”fusta scurtă” este un must-have în garderoba cântăreţei. Iar atunci când nu poartă aşa ceva, o vedem în rochiţe foarte mulate şi scurte.

image

Şi dacă tot vorbim de generaţia tânără, nici Miley Cyrus nu zice ”pas” unei fuste scurte. Mai ales că un astfel de obiect vestimentar, în cazul ei, e chiar cuminte, dacă ne gândim la ce poartă ea de obicei.

image

Crissy Teigen, soţia lui John Legend, este o altă vedetă căreia îi place să poarte fuste scurte. Şi ei îi vin foarte bine, având în vedere că se bucură de o siluetă clepsidră şi de nişte picioare extrem de lungi.

image

Sursa foto: Hepta / Twitter / pinterestRecente pe Ok! Magazine

okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg
IQOS (1) jpeg
Beautik Haute Parfumerie (2) jpg