Celebrităţi la Gala Time 100. Blake Lively şi Ryan Reynolds, cel mai frumos cuplu

26 aprilie, 2017
Blake Lively (L) and Ryan Reynolds  GettyImages 673024650 jpeg

De la oameni de ştiinţă, la lideri mondiali, sportivi şi vedete de la Hollywood, cei mai influenţi oameni din lume s-au întâlnit la Gala TIME 100 din acest an. Încă o ocazie pentru a arăta că formează un cuplu perfect - aseară, Ryan Reynolds a venit de mână cu soţia sa Blake Lively la Gala Time 100, eveniment în cadrul căruia actorul a fost premiat, alături de cei mai influenţi 100 de oameni din lume, în Manhattan.

Cel mai frumos cuplu de la eveniment.

Starul de 40 de ani a apărut pe covorul roşu într-un costum clasic bleumarin cu rever negru, papion şi pantofi eleganţi, mândrindu-se cu frumoasa sa soţie. Canadianul şi actriţa în vârstă de 29 de ani au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la eveniment.

stanga
dreapta
City Harvest's 23rd Annual Evening Of Practical Magic   Arrivals jpeg
John Legend GettyImages 673022828 jpeg
Bridget Moynahan City Harvest's 23rd Annual Evening Of Practical Magic   Arrivals jpeg
City Harvest's 23rd Annual Evening Of Practical Magic   Arrivals jpeg
City Harvest's 23rd Annual Evening Of Practical Magic   Arrivals jpeg

Rochia ei a fost cea mai inspirată alegere.

Starul din The Shallows, Blake, a purtat o rochie care i-a scos în evidenţă bustul printr-un decolteu adânc, dar întreaga ţinută, creaţie Marchesa, a fost una apreciată de criticii de modă, fiind o combinaţie între dantelă, broderii şi franjuri. Rochia a fost accesorizată cu o pereche de sandale stiletto auriu, cercei candelabru cu pietre corai şi câteva inele statement.

Şi ei nu au fost singurii care au participat la acest eveniment - Demi Lovato, Viola Davis, Naomi Campbell şi Margot Robbie au păsit şi ele cu graţie pe covorul roşu. Celebrităţile au dat tot ce-i mai bun pentru o seară de gală, iar vedetele feminine s-au întrecut în stil.

Rochia cu decolteu i-a scos în evidenţă bustul lui Demi.

Demi Lovato a fost şi ea pe lista celor mai bine îmbrăcate, purtând o rochie lungă cu decolteu adânc şi aplicaţii de un albastru royal şi pantofi asortaţi.

Viola a purtat din nou culori puternice.

Viola Davis a întors din nou privirile într-o rochie lungă purpuriu, care i-a pus în evidenţă formele.

Nu a fost cea mai inspirată alegere vestimentară a modelului de 46 de ani.

Despre Naomi Campbell nu putem spune că a avut cea mai inspirată alegere vestimentară, optând pentru o rochie în combinaţie roşu cu negru. 

Margot Robbie a purtat o rochie cu aplicaţii strălucitoare.

Margot Robbie, însă, a strălucit la propriu într-o rochie lungă cu spatele gol şi aplicaţii din pietre colorate şi paiete.

Foto: Getty Images