Celebrități la Gala Time 100. Blake Lively și Ryan Reynolds, cel mai frumos cuplu

De la oameni de știință, la lideri mondiali, sportivi și vedete de la Hollywood, cei mai influenți oameni din lume s-au întâlnit la Gala TIME 100 din acest an. Încă o ocazie pentru a arăta că formează un cuplu perfect – aseară, Ryan Reynolds a venit de mână cu soția sa Blake Lively la Gala Time 100, eveniment în cadrul căruia actorul a fost premiat, alături de cei mai influenți 100 de oameni din lume, în Manhattan.

Cel mai frumos cuplu de la eveniment.

Starul de 40 de ani a apărut pe covorul roșu într-un costum clasic bleumarin cu rever negru, papion și pantofi eleganți, mândrindu-se cu frumoasa sa soție. Canadianul și actrița în vârstă de 29 de ani au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la eveniment.

Rochia ei a fost cea mai inspirată alegere.

Starul din The Shallows, Blake, a purtat o rochie care i-a scos în evidență bustul printr-un decolteu adânc, dar întreaga ținută, creație Marchesa, a fost una apreciată de criticii de modă, fiind o combinație între dantelă, broderii și franjuri. Rochia a fost accesorizată cu o pereche de sandale stiletto auriu, cercei candelabru cu pietre corai și câteva inele statement.

Și ei nu au fost singurii care au participat la acest eveniment – Demi Lovato, Viola Davis, Naomi Campbell și Margot Robbie au păsit și ele cu grație pe covorul roșu. Celebritățile au dat tot ce-i mai bun pentru o seară de gală, iar vedetele feminine s-au întrecut în stil.

Rochia cu decolteu i-a scos în evidență bustul lui Demi.

Demi Lovato a fost și ea pe lista celor mai bine îmbrăcate, purtând o rochie lungă cu decolteu adânc și aplicații de un albastru royal și pantofi asortați.

Viola a purtat din nou culori puternice.

Viola Davis a întors din nou privirile într-o rochie lungă purpuriu, care i-a pus în evidență formele.

Nu a fost cea mai inspirată alegere vestimentară a modelului de 46 de ani.

Despre Naomi Campbell nu putem spune că a avut cea mai inspirată alegere vestimentară, optând pentru o rochie în combinație roșu cu negru. 

Margot Robbie a purtat o rochie cu aplicații strălucitoare.

Margot Robbie, însă, a strălucit la propriu într-o rochie lungă cu spatele gol și aplicații din pietre colorate și paiete.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA