Celebrităţi sexy în ţinute bărbăteşti!

22 octombrie, 2015
angelina jolie jpeg

Bărbaţii nu sunt singurii care pot purta cravată, chiar dacă este un accesoriu predominant bărbătesc. Acelaşi lucru este valabil şi-n cazul fracurilor sau costumelor. În fond, feminitatea nu ţine în totalitate de hainele pe care le porţi, ci şi de atitudine. Haideţi să vedem, aşadar, ce vedete au fost sexy în ţinute bărbăteşti!

image

Jennifer Aniston, de exemplu. Starul din „Friends” a purtat acest costum Gucci la Critics’ Choice Awards şi a fost, cu siguranţă, una dintre cele mai sexy prezenţe de pe covorul roşu de la acest eveniment.

image

Şi nemţoaica Diane Kruger a făcut o figură frumoasă la un eveniment recent, într-o ţinută cu influenţe masculine. Aceasta şi-a făcut apariţia la prezentarea de modă „Polo Ralph Lauren Children„ într-o pereche de pantaloni albi bărbăteşti, la care a potrivit un top negru şi o pereche de pantofi joşi, simpli. Simplu, dar eficient, nu-i aşa?

image

Ne amintim cu siguranţă şi de apariţia iconică a Angelinei Jolie la premiile BAFTA, din 2014. Atunci, soţia lui Brad Pitt a purtat un outfit masculin, semnat Saint Laurent, cu care i-a impresionat chiar şi pe criticii de modă.

image

Şi Julia Roberts a optat pentru un astfel de outfit. Se întâmpla în 2013, la premiera filmului ”August: Osage County”, când actriţa a sosit la eveniment purtând o fustă neagră, o cămaşă albă şi un sacou bărbătesc, negru.

image

Şi Freida Pinto a mers pe ideea unui outfit masculin, Gucci, la Festivalul de Film Tribeca, şi nu a dat greş! Ţinuta actriţei este pe cât se poate de sexy!

image

Are cineva curajul să afirme că Emma Watson nu este sexy în acest outfit? Ei bine, aşa credem şi noi! Actriţa nu era atât de sexy nici dacă purta o rochie strâmtă!

image

Se poate mai sexy de atât! Cate Blanchett a dat lovitura cu aceasta ţinută Giorgio Armani, fiind una dintre cele mai sexy vedete prezente la cea de-a 40-a aniversare Giorgio Armani, sărbătorită la Milano, anul acesta.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png