Celebrităţile care se îmbracă oribil în timpul liber

16 octombrie, 2017
Jennifer Garner arrives to church in good spirits! jpeg

Pe covorul roşu le vedem purtând ţinute semnate de cele mai mari case de modă, aşa că nu prea au cum să dea greş. Totuşi, în timpul lor liber, la cumpărături sau la biserică, la sală sau la o plimbare în parc, aceste celebrităţi se îmbracă cu ce nimeresc. Unele ţinute sunt atât de nepotrivite, încât ne întrebăm de unde au făcut rost de aceste obiecte vestimentare. Haideţi să le vedem pe acele vedete care nu ţin cont de statutul de persoană publică şi se îmbracă bătrânicios şi plictisitor, chiar dacă ştiu că pot da, oricând, nas în nas cu paparazzi.

Jennifer Garner

image

Regina apariţiilor banale este actriţa Jennifer Garner. Ea are 45 de ani şi un corp de milioane, pe care şi-l ascunde, de cele mai multe ori, sub ţinute dintre cele mai şterse şi bătrânicioase. Weekendul trecut, de exemplu, Jen s-a prezentat aşa la biserică, unde s-a întâlnit cu fostul ei soţ, Ben Affleck.

Drew Barrymore

image

Fie vorba între noi, ea nu mai are apariţii reuşite nici pe covorul roşu. Însă acestea, surprinse de zi cu zi, sunt de-a dreptul horror. E clar că actriţa nu dă doi bani pe ţinutele pe care le îmbracă şi nici pe impresia celor din jur.

Rihanna

image

Cu riscul de a supăra vreo fashionistă, trebuie să ne oprim la această fotografie cu Riri. E drept, a câştigat câteva kilograme în plus, dar nu asta e deranjant, ci faptul că poartă ţinute care nu-i fac nicio favoare. Cam ceea ce face şi Mariah Carey.

Kirsten Dunst

image

Ţinutele ei sunt atât de şterse, încât Kirsten ar putea trece oricând neobservată. Acum stăm şi ne întrebăm dacă nu cumva asta e o strategie de a-şi putea trăi viaţa fără prezenţa paparazzilor. Oricum, parcă n-ar strica s-o vedem şi pe ea într-o ţinută mai stylish, pe stradă, într-o zi oarecare.

Lara Flynn Boyle

image

La ea ar fi mai multe de spus, însă ne oprim doar la ţinutele ei. Apariţiile ei sunt atât de neglijente încât nimeni n-o mai recunoaşte pe actriţa din „Twin Peaks”.

Naomi Watts

image

Atunci când trebuie să se prezinte la vreo emisiune sau la vreun eveniment public, Naomi se prezintă în cele mai interesante outfituri. Totuşi, atunci când iese din casă preferă ţinutele lejere, nu neapărat stylish.

Julia Roberts

image

Nici ei nu-i place să petreacă prea mult timp în oglindă înainte să iasă din casă. Dacă nu trebuie să ajungă în faţa reflectoarelor, Julia Roberts preferă să poartă outfituri şterse, dar neapărat comode.

Cameron Diaz

image

Ea s-a cam retras de la Hollywood, chiar dacă nu a anunţat public. Poate că de aceea nu-i mai pasă ce scriu criticii de modă sau cei care urmăresc apariţiile. De când s-a căsătorit cu Benji Madden, Cameron apare în public îmbrăcată lejer spre neglijent, am spune noi. Adio, ţinutelor sexy purtate de Cameron!

Sarah Jessica Parker

image

Fiecare apariţie de-a sa pe covorul roşu sau la evenimente oficiale este fără cusur! Ţinute bine alcătuite, semnate de cei mai mari designeri, care-i vin perfect! Totuşi, atunci când iese pe stradă, ne uimeşte cu ţinute dintre cele mai neinspirate. Dar o înţelegem, trebuie să ia şi ea o pauză de la ”young & fabulous”.

Kate Winslet

image

Nici ea nu prea dă importanţă ţinutelor purtate pe stradă. Preferă să se simtă confortabil decât să arate stylish. Nimic de blamat aici, doar că n-ar strica să acorde puţin mai multă atenţie ţinutelor purtate pe stradă. Adică, cu siguranţă există outfituri comode, dar care arată bine!Recente pe Ok! Magazine

Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg
3 jpg
Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg