C├ęline Dion a purtat o bijuterie de 3 milioane de dolari la Billboard Music Awards

22 mai, 2017
2017 Billboard Music Awards   Press Room jpeg

Duminic─â sear─â, C├ęline Dion a fost prezent─â la Billboard Awards, un eveniment ├«n cadrul c─âruia a sus┼úinut un concert de-a dreptul impresionant. Ce a atras aten┼úia, ├«ns─â, a fost ┼úinuta spectaculoas─â aleas─â de artist─â ┼či, mai ales, bijuteria impozant─â de pe deget.

Un concert de zile mari

De un an, C├ęline Dion s-a reinventat! ┼×i-a schimbat total registrul vestimentar, comportamentul ┼či atitudinea pe scen─â! Exploziva C├ęline Dion a oferit un recital de zile mari la Billboard Music Awards, st├órnind ropote de aplauze din r├óndul celor afla┼úi ├«n sal─â.

A avut o apariţie spectaculoasă

Un moment tare al interpret─ârii sale a fost cel ├«n care a c├óntat hitul ÔÇ×My heart will go onÔÇŁ, pentru a marca ├«mplinirea celor 20 de ani de la pelicula ÔÇŁTitanicÔÇŁ, a c─ârei coloan─â sonor─â a asigurat-o. C├ęline a tr─âit din plin aceste minute, demonstr├óndu-le tuturor c─â este, poate, ├«ntr-unul dintre cele mai bune perioade muzicale din via┼úa ei.

O rochie demn─â de o artist─â de calibru ei

C├ót despre vestimenta┼úia sa, C├ęline a impresionat prin gra┼úie, avangardism ┼či mult─â senzualitate. Artista de 49 de ani a ales s─â poarte la acest eveniment o rochie alb─â, ampl─â, care-i urma fidel linia corpului, pun├ónd ├«n eviden┼ú─â silueta parc─â sculptat─â a c├ónt─âre┼úei.

A purtat un inel de 3 milioane de dolari

Rochia statement a fost pus─â ├«n valoare de bijuteriile spectaculoase pe care le-a purtat la acest eveniment. Vorbim, desigur, de cerceii cu diamante, dar ┼či de spectaculosul inel de trei milioane de dolari, semnat de Harry Kotlar, care a str─âlucit pe tot parcursul concertului sus┼úinut de C├ęline.

image

foto: Getty