Céline Dion, prinţesa în roz la lansarea colecţiei ei de genţi

24 august, 2017
Celine Dion mobbed by fans in Montreal, Canada jpeg

Ne mai surprinde Celine Dion? Ei bine, DA! Încă de la începutul anului, cântăreaţa şi-a schimbat radical stilul vestimentar, este mai îndrăzneaţă ca oricând, se îmbracă de la marile firme, în cele mai recente colecţii ale designerilor şi am văzut-o în ţinute spectaculoase, de la fuste scurte şi sclipicoase, la cizme lungi din piele de şarpe şi pantaloni strâmţi, la rochii de gală extrem de elegante şi de colorate.

image

În acelaşi registru extravagant, Celine Dion şi-a continuat şirul apariţiilor surprinzătoare, îmbrăcată într-o rochie lungă, fucsia. S-a întors acasă după un lung turneul prin Europa, iar acum este gazda unui eveniment de fashion. Ieri, Celine şi-a lansat colecţia de genţi la Montreal, Canada, fiind acompaniată de o mulţime de fani. A fost superbă la acest eveniment, îmbrăcată într-o rochie care  pur şi simplu îţi lua ochii. A purtat o piesă deosebit de fină, din mătase, de un roz aprins, prinsă la gât cu o eşarfă masivă, şi-a accentuat talia cu un cordon lat, cât despre accesorizare, a păstrat totul extrem de simplu.

O ţinută îndrăzneaţă marca Celine Dion.

Este fresh după un turneu de două luni prin Europa şi speculaţiile unei poveşti de iubire între ea şi dansatorul său, spanionul Pepe Muñoz, în vârstă de 32 de ani, par să se adeverească, mai ales că o vedem extrem de fericită în ultimul an. De mult timp nu a mai fost atât de strălucitoare, nici în timpul căsătoriei cu răposatul său soţ,  René Angélil.  S-a reinventat, atât stilistic cât şi pe partea de carieră, după moartea celui care i-a fost soţ timp de 22 de ani, dar care a dispărut dintre noi de mai bine de doi ani. 

Foto: Splash, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg
octavia geamanu
electro jpg
Thylane Blondeau, Getty (3) jpg
Gabriela Firea jpg
tom jones
diana bart si cove
mihaela borcea7 jpg
emily ratajkowski jpg