Cerşetori sau vedete de primă mână?

12 aprilie, 2011

Ne-au obişnuit cu o înfăţişare pusă la punct de stilişti de top şi ne încântă de cele mai multe ori cu garderoba lor de milioane de dolari. Însă câteodată vedetele nu dau importanţă deosebită ţinutelor, în ciuda resurselor financiare de care dispun. Iată câteva celebrităţi prinse în off-side vestimentar, fie pentru că nu se sinchisesc de tendinţele modei, fie că mizează pe un aspect neglijent, care să atragă atenţia.

Ne-au obişnuit cu o înfăţişare pusă la punct de stilişti de top şi ne încântă de cele mai multe ori cu garderoba lor de milioane de dolari. Însă câteodată vedetele nu dau importanţă deosebită ţinutelor, în ciuda resurselor financiare de care dispun. Iată câteva celebrităţi prinse în off-side vestimentar, fie pentru că nu se sinchisesc de tendinţele modei, fie că mizează pe un aspect neglijent, care să atragă atenţia.

Sărmanul Al Pacino nu câştigă şi el decât câteva milioane de dolari pe film, încât de-abia îşi duce zilele de pe o zi pe alta! Şi pun rămăşag că transportă în punga de hârtie boţită un colţ de pâine învechită, ca să-şi mai potolească foamea. Of, ce-au ajuns şi vedetele astea din Cetatea Filmului! Nişte milionari amârâţi, cu grija zilei de mâine pentru proiectul de poimâine, care să le umple conturile şi să le asigure un trai „decent”.

Ce nu face omul pentru bani! Pentru a atrage simpatia publicului în timpul turneului „Violent Torpedo of Truth”, estimat deja la 7 milioane de dolari, obiţinute din vânzarea biletelor, Charlie Sheen este în stare să-şi dea şi cămaşa de pe el! La propriu! Fostul star al serialului „Doi bărbaţi şi jumătate” este dispus să apară în faţa audienţei pe jumătate gol, doar-doar s-o face mai uşor înţeles de admiratorii săi. Ce ziceţi, primeşte actorul vreun punct la categoria „impresie artistică” ,afişându-se de bună voie la bustul gol?

Nu, nu încercaţi să-i oferiţi bani, nu e vreun aurolac amărât, ameţit de la prenandez, ci o vedetă în toată regula de peste Ocean. Fosta soţie a lui Kurt Cobain nu dă doi bani pe imaginea scorţoasă impusă de unii creatori de modă sau de opinie. Courtney Love se îmbracă cum i se năzare şi afişează o atitudine de genul „mi se rupe”, lipsită de orice inhibiţii sau limite. Şi pare să-i iasă, pentru că producătorii hollywoodieni îi fac din când în când loc în producţiile lor cinematografice, în schimbul unei remunerări consistente.

La cât de arătos e Keanu Reeves, e păcat de Dumnezeu să nu-şi pună în valoare atuurile fizice! Dar probabil că te saturi şi de frumuseţe atunci când eşti „nevoit” să trăieşti cu ea zi de zi, cine ştie?! Oricum aspectul „lasă-mă să te las” a depăşit puţin limita admisă unui star de calibrul lui. Sau poate fi actorul admirat, indiferent de alegerile sale vestimentare, oricât de şleampete şi nepotrivite ar fie ele?

Greu de crezut că în imagine este diva absolută de altădată! Fără machiaj, necoafată şi cu haine lăbărţate, am zice că avem de-a face cu vecina de la etajul 2, din Ferentari, şi nu cu fosta prietenă a megastarului MJ, care făcea furori pe scenă cu silueta ei desăvârşită şi, mai ales, cu stilul ei ireproşabil. E bine că Diana Ross a renunţat măcar la pene şi strasuri, că ar fi arătat, biata de ea, pregătită să se interneze la 9.

Cum, n-ai ghicit?! E Regina Pop, cea mai mare vedetă din showbizul american şi una dintre cele mai bogate femei din lume, care îşi odihneşte şi ea oscioarele pe caldarâm. Şi, contrar aparenţelor, paharul de lângă ea nu-i serveşte la cerşit, ci conţine… licoarea tinereţii veşnice, la cât de întinerit îi e chipul la peste 50 de ani. Cum altfel ar fi putut purta Madonna şosetele acelea de puştoaică, dacă nu ar arăta ca o adolescentă, fie ea şi prăpădită, cum reiese din fotografie?Recente pe Ok! Magazine

Jo Instagram 1 PNG
Rona Hartner jpg
Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg