Charlize Theron, apariție hot la premiera filmului „Atomic Blonde” de la Berlin

Nu știm ce se întămplă cu adevărat cu Charlize Theron, însă este din ce în ce mai sexy pe zi ce trece. Are un succes răsunător la Hollywood și se mândrește cu un trup de zeiță pe care nu se teme să-l etaleze pe micul ecran, dar nici pe la evenimentele de covorul roșu.

Actrița în vârstă de 41 de ani a participat ieri la premiera mondială a noului său film „Atomic Blonde”, la Berlin, Germania, și a fost de-a dreptul o bombă, una sexy. A uimit cu apariția sa, mai ales că outfitul purtat a fost unul de milioane, care i-a extaziat pe fanii vedetei. Cu o încredere în ea peste măsură, Charlize a defilat într-o ținută provocatoare marca Dior, evidențiindu-și decolteul, abdomenul tonifiat și picioarele de gazelă. A purtat o bustieră cu brandul imprimat pe bretele și o fustă mini cu talie înaltă în aceeași nuanță de fildeș, ținută completată de o pereche de pantofi stiletto albi, iar apariția a fost mirifică.

A ales o ținută provocatoare cu care nu a dat greș.

Împodobită cu bijuterii cu diamante și cu o atitudine de divă, Chalize  a pășit încrezătoare salutându-și de la distanță fanii. Este mai atrăgătoare ca oricând, fără să cadă în latura vulgarului. Schimbările din viața ei și presupusa relație cu fostul iubit al lui Halle Berry, Gabriel Aubrey, par să fie de bun augur pentru frumoasa blondă, care s-a întrecut pe sine cu această apariție.

Foto: Splash

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA