Charlize Theron, cu un decolteu incredibil la un eveniment în Hong Kong

27 martie, 2017
amfAR Hong Kong Gala 2017   Red Carpet jpeg

Ca şi frumoasa modelină Naomi Campbell, şi actriţa Charlize Theron a fost prezentă la cea de-a treia gală anuală de caritate amfAR, sâmbătă seara în Hong Kong. Pentru un eveniment de o asemenea anvergură, la care au participat o mulţime de celebrităţi, Charlize a făcut seara tururor mai frumoasă, apărând în bliţurile fotografilor într-o rochie neagră strălucitoare, cu paiete, un outfit Yves Saint Laurent care i s-a potrivit de minune.

image

Când vine vorba de apariţii pe covorul rosu, paietele sunt întotdeauna o alegere sigură pentru a te face observat şi pe asta probabil a mizat şi actriţa. Ţinuta a fost cu atât mai impresionantă cu cât i-a scos formele în evidenţă, blonda afişând un bust ademenitor în rochia cu decolteu adânc, dar şi pielea tonifiată, creaţia lăsând la vedere şi picioarele frumoase ale starului. Coafura a fost una lejeră, foarte chic, cu părul pieptănat într-o parte, perfect pentru actriţa de 41 de ani care emană senzualitatea şi farmecul Hollywood-ului de altădată. Câştigătoarea premiului Oscar în 2004, Theron a ales un outfit all black, asta incluzând chiar şi manichiura închisă la culoare, un clutch negru şi sandale stiletto tot negre.

Charlize se află în Asia unde promovează cel de-al optulea film al seriei "Fast and Furious - The Fate Of The Furious", precum şi noul thriller de acţiune "Atomic Blonde".

Foto: Getty Images