Cheryl Cole, cea mai elegantă vedetă

6 aprilie, 2010

Conform unui clasament realizat de o publicaţie britanică pentru femei, vedeta cu cel mai bun gust în materie de îmbrăcăminte este considerată Cheryl Cole, fosta componentă a trupei Girls Aloud. Cheryl figurează în fruntea topului pentru a doua oară consecutiv şi este urmată de Rihanna, vedetele din „Gossip Girl“ - Blake Lively şi Leighton Meester, Alexa Chung (vedetă de televiziune din Marea Britanie), Dannii Minogue, Kate Moss, Victoria Beckham, Beyonce şi Emma Watson.

Conform unui clasament realizat de o publicaţie britanică pentru femei, vedeta cu cel mai bun gust în materie de îmbrăcăminte este considerată Cheryl Cole, fosta componentă a trupei Girls Aloud.

Cheryl figurează în fruntea topului pentru a doua oară consecutiv şi este urmată de Rihanna, vedetele din „Gossip Girl“ - Blake Lively şi Leighton Meester, Alexa Chung (vedetă de televiziune din Marea Britanie), Dannii Minogue, Kate Moss, Victoria Beckham, Beyonce şi Emma Watson. Pe lângă cele mai bine îmbrăcate personaje din showbiz, publicaţia le aminteşte şi pe cele care au dat greş de cele mai multe ori în alegerea ţinutelor: în fruntea listei se află starleta Katie Price, urmată de Lady GaGa, Ashley Greene (Alice Cullen din seria „Twilight“), Britney Spears sau Lindsay Lohan.Recente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg