Cheryl Cole, designer de încălţăminte

16 septembrie, 2011

Dacă Victoria Beckham poate să o facă, de ce nu ar putea şi ea? Cântăreaţa de 27 de ani a intrat şi ea în rândul „afaceristelor“ de la Hollywood cu o linie proprie de încălţăminte.

Dacă Victoria Beckham poate să o facă, de ce nu ar putea şi ea? Cântăreaţa de 27 de ani a intrat şi ea în rândul „afaceristelor“ de la Hollywood cu o linie proprie de încălţăminte.

Cântăreaţa a colaborat cu echipa site-ului StylistPick pentru a creea o linie de încălţăminte în ediţie limitată programată să apară în magazine în luna decembrie a acestui an.

„Suntem încântaţi să lucrăm cu Cheryl. Ea este un model al stilului şi este uimitor de blândă, o calitate a transformat-o în favorita naţiunii. Credem că lansarea va avea un impact imens în lumea modei stabilizându-se ca o influenţă majoră în design-ul modei şi conducând la o continuă democratizare a acestei lumi“, a declarat Juliet Warkentin, director de creaţie al Stilist Pick.

Colecţia lui Cheryl Cole va fi una plină de glamour, cu preţuri accesibile. Cântăreaţa a supravegheat fiecare pas al procesului de fabricaţie, de la conceptul de design şi până la ambalare.

Noua linie face parte dintr-o colaborare mai largă a fetelor de la Girls Aloud şi site-ul de modă. Cheryl a fost invitată să-şi aleagă piesele favorite de pe site şi va împărţi de asemenea sfaturi de stil cu utilizatorii site-ului.

Pe lângă Cheryl Cole, din afacerea design-ului de încălţăminte mai fac parte Carmen Electra şi Kristin Cavallari, care au creat la începutul acestui an o pereche de pantofi folosiţi în scopuri caritabile.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg