Christina Aguilera: dezastru vestimentar!

11 octombrie, 2011

Starul pop ne-a impresionat ani în şir prin timbrul său vocal şi printr-o prezenţă scenică de zile mari. De când consumă alcool fără măsură şi s-a îngrăşat nepermis de mult, vedeta atrage mai mult atenţia prin ţinutele sale total nepotrivite unei siluete dolofane şi o atitudine delăsătoare, respingătoare.

Starul pop ne-a impresionat ani în şir prin timbrul său vocal şi printr-o prezenţă scenică de zile mari. De când consumă alcool fără măsură şi s-a îngrăşat nepermis de mult, vedeta atrage mai mult atenţia prin ţinutele sale nepotrivite unei siluete dolofane şi o atitudine delăsătoare, respingătoare. Iată cum a dat chix cântăreaţa!

Biata vedetă a avut intenţii bune în momentul în care a acceptat să cânte, pe 8 octombrie, în onoarea lui Micheal Jackson. Însă planul ei de-acasă nu s-a potrivit cu ce-a ieşit pe scenă. Cântăreaţa şi-a dorit să facă o figură bună, însă formele sale mult prea voluptuoase, care se revârsau din costum, i-au stat în cale. Cine-a pus-o să-şi expună coapsele doldora de grăsime într-un body minuscul?

Şi n-a învăţat nimic din greşeli! În acelaşi concert-tribut marca Michael Jackson, Christina a insistat să poarte ţinute mulate, care-i scot în evidenţă colăceii de grăsime. O fi fost o lumină difuză în încăpere, dar priviţi cu atenţie, tot se zăresc câteva şunculiţe inestetice în jurul posteriorului! Auci!

Starul pop a început să acumuleze kilogramele în plus încă de anul trecut. Drept dovadă este imaginea alăturată, realizată în 2010, la American Music Awards. E limpede cu ochiul liber că Aguilera avea încă de pe atunci o talie grosuţă şi nişte pulpe zdravene. Stilistul ei i-o fi recomandat outfit-ul mult prea îndrăzneţ pentru un trup atât de otova?

Aveţi grijă, vedeta mai are puţin şi se revarsă peste steaua de pe Hollywood Walk of Fame pe care a primit-o în noiembrie 2010! Ca să nu fim prea răutăcioşi, ne rezumăm la a-i recomanda cântăreţei să evite pe cât posibil albul în vestimentaţie atât timp cât are un surplus evident de greutate.

Să fim sinceri! Nimeni n-a putut desluşi vorbele pe care le-a rostit Christina la conferinţa de presă organizată odată cu lansarea DVD-ului Back to Basics. Şi asta pentru că sânii imenşi ai vedetei au captat toată atenţia celor prezenţi. Trebuie să recunoaştem că decoltetul generos al starului este exagerat de adânc în această bluziţă. Sau publicul masculin nu protestează?

foto: Reuters, www.celebritchy.comRecente pe Ok! Magazine

3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg
carte1 jpg
gradi jpg