Cine a răpit-o pe Lady Gaga?

7 noiembrie, 2015
Lady Gaga Sighting In Paris    March 05, 2015 jpeg

Bye, bye, regină neîncoronată a extravaganţelor, bine ai venit Stefani Joanne Angelina Germanotta! Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu cea pentru care fiecare apariţie era un spectacol.

image

Când a păşit pe covorul roşu la ediţia din acest an a premii­lor Emmy, în rochia neagră, cu un umăr gol, şi cu look-ul inspirat de stilul clasic al lui Grace Kelly, cântăreaţa a uimit cei 11,9 milioane de telespectatori din întreaga lume. Şi asta pentru că arăta mai mult a Lady decât a „Gaga“. Este, ast­fel, finalul unei ere a stilului, sau, mai de­grabă, a lipsei de stil. Privind ultimele 12 luni, nonconformista solistă a dus o cam­panie de „ungaga-ing“ în ceea ce priveşte stilul personal, iar cel responsabil este stilistul Brandon Maxwell (foto medali­on). El a mers dincolo de a o sfătui ce şi cum să poarte, creându-i chiar şi rochia cu care a apărut la Premiile Emmy în sep­tembrie. Aşadar, acesta are meritul de a o transforma pe cea mai de succes artistă a generaţiei ei într-un fashion icon bona-fide. Cei doi se cu­nosc încă din 2010, pe când Brandon era asistentul fostului ei stilist, Nicola Formi­chetti. El i-a câştigat simpatia, în prezent mama monştrilor susţinându-l să-şi dez­volte propriul brand, prezentat deja pe podiumurile de la New York.

image

Pe lângă cele 300 de rochii pentru turneele sale şi o rulotă plină cu acceso­rii, Maxwell se ocupă ca aceasta să arate tot mai bine în faţa paparazzilor. Astfel, fotografii de specialitate aflaţi la săptă­mâna modei de la New York se întrebau unii pe alţii dacă cea care stă în primul rând e chiar Lady Gaga. Aşadar, nu pu­tem decât să ne bucurăm de armonioasa trecere de la grotesc la elegant, de la ţi­nutele cu carne la materialele fine şi de la pălăriile odioase la coafurile retro, care o prind aşa de bine.

foto: guliver/getty images/rex features, arhiva adhRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg