Cine ce a purtat la Kids Choice Awards?

2 aprilie, 2012

La Kids Choice Awards tinerele actriţe au debordat de... extravaganţă. Vedetele au optat pentru culori vii şi-au făcut senzaţie pe covorul portocaliu. Iată ce au purtat!

La Kids Choice Awards tinerele actriţe au debordat de... extravaganţă. Vedetele au optat pentru culori vii şi-au făcut senzaţie pe covorul portocaliu. Iată ce au purtat!

Katy Perry a debordat de... culori! Actriţa a ales pentru acest eveniment o bustieră de culoare verde, asortată unei fuste ... tot verde. Nici ceasul ori pantofii nu sunt de ignorat, ele fiind tot verzi. Şi cum toată ţinuta e verde neon ori lime, în părul albastru a adăugat şuviţe mov pentru a distrage atenţia de la atâta verde. De parcă s-ar putea!

Selena Gomez a mers pe aceeaşi idee ca şi Katy Perry, numai că ei i-a reuşit. Ăsta este un exemplu de ţinută reuşită cu bustieră şi fustă cu talie înaltă. Piesele marca D&G ale Selenei Gomez au furat cu siguranţă multe priviri apreciative. Aşa da!

Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, a invitată la gală pentru a o prezenta pe câştigătoarea ”Big Help Award”, Taylor Swift. Michelle a purtat o ţinută tinerească în tonuri de gri şi negru, în care a strălucit.

Kelly Osbourne a vrut să dea un alt înţeles noţiunii de „little black dress”. Fiind curajoasă, a potrivit rochiţei negre pe un umăr pantofi cu toc, dar şi ojă de culoare fuchsia. Nuanţa părului, dar şi culoarea rujului au fost în total acord cu restul ţinutei.

Deşi a vrut să iasă din tiparul său obişnuit, Kristen Stewart nu a exagerat! Şi-a ales o rochie de dantelă albastră cu care nu a dat greş. Pantofi albaştri, unghii roşii şi un inel au fost elementele care au completat aspectul ţinutei. Mai mult curaj, Kristen!

Jada Pinkett Smith a purtat o ţinută pink, se putea altfel? La salopeta roz a asortat o geacă de blugi şi platforme de culoare gri plumb. Părul ridicat într-o parte a fost cireaşa de pe tort.

Ţinuta Emmei Stone a fost una demnă de o prezentatoare. De culoare bej nude, rochia i-a venit ca turnată actriţei. Iar culoarea părului şi sandalele au fost în ton cu rochia. Clasic şi... plictisitor!

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram