Cine este românca pe care Roberto Cavalli o tratează ca pe Sharon Stone

31 martie, 2016
Roberto Cavalli si Janina Nectara jpeg

Recent, Giorgio Armani a realizat un clip de prezentare al colecţie sale având-o protagonistă pe Janina, o româncă ambiţioasă, posesoarea unui blog de fashion.Tot Janina este cea cu care lucrează Dolce&Gabbana, pentru a promova rujul semnat de Sophia Loren.

Roberto Cavalli si Janina Nectara

Însă colaborarea cu marii creatori de modă nu a fost lipsită de peripeţii. Este de notorietate faptul că designerii îmbracă actori sau cântăreţi pentru marile evenimentele televizate. De curând şi bloggerii au intrat pe lista scurtă a celebrităţilor.

Deseori Roberto Cavalli a ales-o pe Janina Nectara să-i poarte creaţiile la Săptămâna Modei de la Milano, însă prima dată când a invitat-o în atelierul de creaţie, s-a întâmplat neprevăzutul. Designerul i-a spus că îşi poate alege orice rochie doreşte, iar Janina l-a ascultat. Numai că rochia aleasă de ea, era, de fapt, destinată unei actriţe de Hollywood, frumoasei Sharone Stone. Fără să îşi dea seama, Janina s-a îndreptat către zona în care se pregăteau rochiile pentru Oscaruri. Nu, nu vă închipuiţi că celebra actriţă a rămas dezbracată ca în Basic Instinct. Janina şi-a ales o altă ţinută la fel de spectaculoasă, pentru care a fost lăudată de Vogue Franţa şi Vogue Mexic.

Janina Nectara este prima româncă non-model care a apărut în publicaţii de profil, precum Vogue, L'officiel sau Vanity Fair.

New York Magazine a inclus-o în topul celor mai bine imbracate personalităţi de la Paris Fashion Week alături de actriţa Olivia Palermo şi supermodelul Victoria's Secret, Karolina Kurkova, iar Vogue America a realizat un articol despre trendurile momentului, în care Janina Nectara apare împreună cu Rihanna şi Dree Hemingway (stră-stranepoata celebrului scriitor Ernest Hemingway).

image

Janina Nectara are un succes fenomenal pe plan internaţional. Blogul său de modă, FashionAvecPassion.com a fost declarat blogul Harrods de celebrul department-store din Londra. Marile case de moda, precum Armani, Gucci, Burberry, John Richmond sau Roberto Cavalli, au ales Fashion Avec Passion pentru a-şi transmite live, în exclusivitate în România, show-urile de modă.

Într-un final, de la a apărea în Vogue, Janina a devenit primul jurnalist român care scrie pentru Vogue, aceasta începând anul trecut o colaborare cu ediţia din Turcia a celebrei reviste, supranumita şi biblia modei.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg