Cine o îmbracă pe Adele?

25 aprilie, 2016
Adele GettyImages 510445328 jpeg

Deşi are o conformaţie rubensiană, cântăreaţa britanică păşeşte cu încredere pe covorul roşu în cele mai stylish ţinute alese special pentru a-i ascunde defectele, dar şi pentru a-i potenţa atuurile. Iată cine stă în spatele acestui succes stilistic.

Secretele din garderoba lui Adele.

Sunt multe vedete care eşuează în alegerile lor vestimentare chiar şi atunci când au un corp perfect. Cu atât mai mult, apreciem efortul depus de stilistul care o îmbracă pe Adele, o femeie voluptuoasă, care a avut mereu probleme de greutate şi care nici nu se grăbeşte să intre în tiparul mărimii S sau chiar zero impus tacit de showbiz.

De altfel, siguranţa de sine este principalul atu al artistei britanice, ne spune Gaelle Paul, femeia care stă în spatele garderobei de scenă şi de covor roşu a lui Adele. „E împăcată cu felul în care arată. Şi nu cred că a avut vreodată mari complexe. Nu mi-a arătat niciodată că ar avea acea nesiguranţă pe care mulţi dintre clienţii mei o au”, a declarat aceasta pentru „Daily Mail”.

Ea e Gaelle Paul.

Desigur, pe lângă alegerea rochiilor cu cambrate sub sâni şi care coboară în cloş sau în clini, cu modele opulente care să distragă atenţia de la siluetă şi să o centreze pe material, există şi un mare secret: „Adele poartă întotdeauna, sub ţinutele de covor roşu, lenjerie de tip Spanx. Asta face ca hainele să se aşeze mai bine şi cred că îi dă un plus de încredere în sine atunci când apare în faţa presei”, dezvăluie Gaelle Paul pentru aceeaşi publicaţie.

image

Şi, dacă ne gândim că Adele este şi mama unui băieţel de trei ani, pe nume Angelo, e de la sine înţeles de ce optează pentru lenjeria elastică de subţiază vizual silueta.

Citeşte continuarea pe voux.ro.Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg