Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

22 aprilie, 2015

În ciuda faptului că cititorii au preferat-o pe Beyoncé în ţinuta Harbison, personal îmi place mai mult Solange, aceasta reuşind să pună mai bine în evidenţă haina, purtând-o ca rochie. Iar accesorizarea cu sandalele colorate şi clutchul albastru

Color vibes

78% Beyoncé

22% Solange Knowles

În ciuda faptului că cititorii au preferat-o pe Beyoncé în ţinuta Harbison, personal îmi place mai mult Solange, aceasta reuşind să pună mai bine în evidenţă haina, purtând-o ca rochie. Iar accesorizarea cu sandalele colorate şi clutchul albastru este foarte şic. În schimb, outfitul lui Beyoncé este prea încărcat, având elemente din filme diferite... Ar fi trebuit să renunţe măcar la blană!

Click pe următoarea!

Jumpsuit chic

20% Alison Brie

80% Lupita Nyong’o

Prima greşeală pe care a făcut-o Alison a fost să se pozeze la panou cu haina pe mână. Apoi, coafura neglijentă şi accesorizarea prea simplă nu îi conferă aerul glam pe care îl are Lupita în salopeta semnată Veronica Beard. Pantofii cu buline sunt punctul de atracţiei al ţinutei, fiind absolut senzaţionali, iar bijuteriile şi clutchul dau acel aer special, de gală.

Click pe următoarea!

Fresh citrus

47% Shaun Robinson

53% Julianne Hough

Chiar dacă este blondă, pe Julianne o prinde de minune această nuanţă intensă de galben, iar designul rochiei Leanne Marshall îi pune bine în evidenţă silueta perfectă. Acelaşi lucru îl pot spune şi despre Shaun, al cărei ten închis face un contrast frumos cu nuanţa vibrantă. Totuşi, sunt două elemente care strică imaginea ei de ansamblu: coafura desuetă şi cordonul mult prea lat.

FOTO: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png