Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

14 mai, 2014

Personal, ador varianta albă a acestei fuste Sachin+Babi, deoarece te duce cu gândul la zilele însorite de vară. Modelul cu broderie spartă cere o accesorizare lejeră, iar Mena a ştiut exact ce să alegă: un crop top din mătase

Boho chic

61%, Kaley Cuoco - 39%, Mena Suvari

Personal, ador varianta albă a acestei fuste Sachin+Babi, deoarece te duce cu gândul la zilele însorite de vară. Modelul cu broderie spartă cere o accesorizare lejeră, iar Mena a ştiut exact ce să alegă: un crop top din mătase şi accesorii colorate. În schimb, Kaley a dorit un look de seară şi a ales un top negru, simplu, şi sandale albastru electric. Nişte platforme colorate şi un top alb ar fi schimbat total ţinuta.

Click pe următoarea!

Print mania

73% Zulay Henao

37%, Kat Graham

Kat, vedeta din serialul „Vampire Diaries“, ar fi putut arăta perfect în acestă creaţie semnată Sebastian Gunawan, dacă ar fi ţinut cont de două lucruri. În primul rând, ar fi trebuit să-şi prindă părul, precum Zulay, deoarece topul nu are decolteu. Şi în al doilea rând, sandalele cu baretă pe gleznă îi taie din lungimea picioarelor. În rest, cele două vedete au un aer foarte cool, şic.

Biker look

88 %, Rosie Huntington

12 % Sarah Jessica Parker

Chiar dacă este considerată un guru al modei, de data acesta SJP pierde bătălia în faţa frumoasei Rosie. Aceasta din urmă a asortat frumos geaca din piele Saint Laurent unui outfit casual. În schimb, vedetei din „Sex & The City“, care a vrut să dea o notă cool ţinutei de seară cu ajutorul jachetei, nu prea i-a ieşit. Ar fi arătat mai bine dacă lipsea dresul şi ar fi ales nişte sandale.

FOTO: guliver/getty images/splash newsRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png