Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat

6 mai, 2014

Personal, cred că nici Kim şi nici Christina nu au fost inspirate când au ales această fustă Wes Gordon, deoarece niciuna nu arată spectaculos în ea. Roşcata a accesorizat-o cu o cămaşă neagră, care pare din

Câştigătoare: Christina Hendricks 82 %

Hot metal

Personal, cred că nici Kim şi nici Christina nu au fost inspirate când au ales această fustă Wes Gordon, deoarece niciuna nu arată spectaculos în ea. Roşcata a accesorizat-o cu o cămaşă neagră, care pare din alt film, iar bruneta a ales varianta de pe podiumul de prezentare, adică fără jupă. Iar acest model îi scoate şi mai mult în evidenţă formele mult prea generoase. Totuşi, pantofii în nuanţa metalică au fost o opţiune mai bună.

Click pe următoarea!

Câştigătoare: Paloma Faith 61 %

Sugar doll

Nu este, oare, evident de ce Paloma a câştigat această luptă? Combinaţia de nuanţe pastelate a outfitului semnat Burberry este mult mai şic decât cea a Alexei. În plus, accesoriile argintii completează frumos ansamblul vestimentar. Poate dacă bruneta ar fi ales în locul balerinilor nişte pantofi stiletto cu animal print şi o nuanţă bej camel a paltonului, ar fi arătat mult mai şic.

Câştigătoare: Kate Upton 66 %

Red alert

Se pare că noul val de tinere vedete de la Hollywood este foarte preocupat de tot ce înseamnă modă. Este vorba şi de Kate şi Emma, care au ales această rochie Fendi. Chiar dacă au conformaţii diferite, modelul le flatează pe amândouă. Şi la capitolul coafură cele două au mers pe aceeaşi variantă uşor retro. Totuşi, elementul care face diferenţa sunt pantofii. Emma ar fi trebuit să aleagă unii fără barete.

FOTO: guliver/getty images/rex featuresRecente pe Ok! Magazine

Jill Biden și Leti jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg