Cine poartă aceşti pantofi?

27 octombrie, 2011

Celebrităţile au întreaga lume la picioarele lor şi de-asta îşi permit să arate întotdeauna ca scoase din cutie. Atuul lor din mânecă pentru un look desăvârşit sunt accesoriile de top. Trage cu ochiul la încălţămintea vedetelor şi încearcă să ghiceşti cine sunt posesoarele acestor pantofi deosebiţi!

Celebrităţile au întreaga lume la picioarele lor şi de-asta îşi permit să arate întotdeauna ca scoase din cutie. Atuul lor din mânecă pentru un look desăvârşit sunt accesoriile de top. Trage cu ochiul la încălţămintea vedetelor şi încearcă să ghiceşti cine sunt posesoarele acestor pantofi deosebiţi!

Îţi dăm câteva indicii: se afla, în imaginea alăturată, la un meci de baschet, împreună cu soţul ei la fel de celebru precum ea, şi peste câteva luni va deveni mamă. Ştiu că în mod normal nu porţi ceva atât de strălucitor la o întrecere sportivă, dar, nu uita!, în showbiz-ul american totul e permis! Ai ghicit: pantofii argintii îi aparţin divei Beyonce Knowles! Sperăm numai că nu a alergat pe teren cocoţată pe tocurile astea, dar, la cât de tocită e talpa, nimic nu e exclus!

Fashionistă din cap până-n picioare, acestă soţie de fotbalist faimos este întotdeauna atentă la detalii. După ce s-a lansat în muzică, a pus ochii pe un sportiv britanic, căruia i-a oferit patru copii. Ai dreptate, Victoria Beckham este cea care adoră să iasă în evidenţă prin alegerile sale vestimentare!

Nu neapărat modelul săndăluţelor o vor da de gol pe această vedetă, ci mai ales atitudinea înfiptă care se preconizează din imagine. Ai trei încercări şi ia seama că individa e în momentul de faţă separată de soţ, are nişte gemeni minunaţi şi o caracterizează ambiţia de fier şi pasiunea cu care se implică în film, muzică şi business. Cine putea să fie alta decât Jennifer Lopez?!

Este minionă şi face senzaţie de fiecare dată când urcă pe scenă. Provine din Australia, dar se bucură în prezent de succes peste tot în lume. Chiar şi în România, pe care a vizitat-o de câteva ori. Te-ai prins! Este Kylie Minogue!

Rock’n’roll, baby! Posesoarea acestor pantofi fistichii este logodită cu liderul unei trupe de rock alternativ, a devenit recent mămică pentru a doua oară şi joacă cel mai des în comedii romantice. Dacă nici micuţul tatuaj sub formă de steluţă nu a dat-o în vileag, atunci trebuie să te informăm noi că actriţa în discuţie este numeni alta decât Kate Hudson.

De obicei abordează un stil mai cuminţel şi n-am fi crezut-o în stare să se etaleze pe covorul roşu cu o pereche colorată de pantofi cu aspect de pene. Ca să-ţi dai seama despre cine e vorba, trebuie să ştii că duduia din fotografie este o actriţă hollywoodiană de succes, mămică grijulie şi soţie de star rock. Dacă tot eşti în ceaţă, îţi spunem noi că încălţările îi aparţin lui Gwyneth Paltrow. Cine ar fi crezut, nu-i aşa?

Are stilul ei aparte şi se deosebeşte la capitolul vestimentaţie de toate celelalte celebrităţi din lume! A purtat outfit-uri confecţionate exclusiv din pene, plastic transparent şi chiar carne macră. Aşa este, excentrica Lady Gaga e inconfundabilă!