Cine s-a îmbrăcat cel mai bine la Premiile Grammy?

13 februarie, 2012

Oscarurile muzicale, aşa cum sunt considerate premiile Grammy, au fost, ca de obicei, un bun prilej pentru ca cele mai spectaculoase rochii

Oscarurile muzicale, aşa cum sunt considerate premiile Grammy, au fost, ca de obicei, un bun prilej pentru ca cele mai spectaculoase rochii din lume să mai iasă din şifonierele celebre. Doamnelor şi domnilor, să intre ţinutele!

Rihanna

Cântăreaţa de ciocolată a ales o rochie care să meargă cu noul ei look trashy. Decolteu în faţă, decolteu în spate, crăpătură ameţitoare. Efectul a fost însă unul sexy, şi nu vulgar. Bravo Riri!

Adele

Vedeta serii a avut şi-un look câştigător. Croiala rochiei negre o subţiază, iar coafura retro îi scoate în evidenţă frumuseţea chipului.

Katy Perry

În mariajul cântăreţei, situaţia este albastră. O nuanţă care o prinde bine, de altfel, pe vedetă.

Paris Hilton

Petrecăreaţa a mizat pe un look inocent în această rochie în stil grecesc. Încă nu ne-am dat seama dacă Paris e o fată bună sau nu, dar ţinuta nu e rea deloc.

Taylor Swift

Cântăreaţa country are stil, nimeni nu i-o contestă, dar alegerile ei sunt mereu în aceeaşi notă. Rochie de divă, cu motive aurii sau argintii, nimic surprinzător! O nouă Jennifer Aniston, se pare!

Alicia Keys

E mămică, aşa că-i iertăm rotunjimile. Dar nu înţelegem de ce a ales o rochie cu o lungime atât de puţin flatantă. Ţinuta şi pantofii sunt într-adevăr superbi, dar nu pentru Alicia.

Fergie

Ţinuta vedetei are meritul de a-ţi capta atenţia, fără să te hotărăşti dacă o faci pentru că-ţi place sau nu. La o primă vedere ai spune că ţinuta e ieşită din comun. În sensul bun. Privind-o mai bine, parcă începi să te întrebi ce-a fost în capul ei.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg