Clasic glamour: Dita vin Teese reînvie stilul pin-up cu rochiile sale

21 iulie, 2014

Dansatoare şi actriţă, designer de lenjerie intimă şi o emblemă a stilului burlesc, readus la viaţă de ea. Dita este îndrăgostită de scenă şi prin urmare ţinutele sale sunt modul ei de comunicare. Costumele, lenjeria creată, rochiile retro purtate amintesc de stilul pin-up original, purtat cu un mare farmec erotic.

Am aruncat o privire de-a lungul celor mai recente rochii purtate de Dita von Teese în ultimii ani şi am ales 5 dintre ele mai reprezentative pentru stilul care a consacrat-o!

O uluitoare creaţie purtată de bruneta de 41 de ani, semnată Zac Posen – designerul ei preferat, la MET Gala 2014. Una dintre cele mai apreciate ţinute de pe covorul roşu la gala Muzeului Metropolitan din New York, de altfel, votată astfel de presa internaţională.

Regina burlescului a purtat o rochie argintie semnată Carolina Herrera, la evenimentul din decembrie anul trecut, la Van Cleef & Arpels redesigned Fifth Avenue Flagship Maison.

Provocatoarea rochie a fost purtată la evenimentul de anul trecut, Fragrance Foundation Awards. Este, mai exact, chiar o creaţie românească, semnată de Maria Lucia Hohan, un designer apreciat de multe vedete internaţionale.

La ediţia Cannes 2013, bruneta a purtat de-a lungul serilor mai multe rochii pin-up, mai ales cu fuste în cloş şi cu umerii bufanţi. Ţinute romantice, feminine şi glam, dintre care aceasta din catifea neagră, Ulyana Sergeenko, ne-a plăcut nouă, pentru că a readus vechiul Hollywood la viaţă, la amfAR Gala.

Tot la Cannes, o rochie deosebită, cu detalii remarcabile, în nuanţa roşului. Creaţia din dantelă Elie Saab Haute Couture vine pe brunetă ca turnată.

FOTO WENN, GETTYRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg